gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hendrik de Jong38.67
2Gerlof Hansma38.11
3Luc Salomons38
4Anne Evert van der Veen37.77
5Rob de Jong37.77
6Rob de Jong37.55
7Marco Bos37.53
8Rudie van der Weij37.48
9Pjotr de Boer37.2
10Rene Mienis37.04
11Fred Rozendaal37
12Tim Schell36.91
13Bernard Gijzen36.45
14Stijn Pontfoort36.22
15Jacob Osinga35.8
16Ingolf van Oostveen35.62
17Sander van Huizen35.6
18Oane Kingma35.43
19Jens Salomons35.23
20Sybe-Jan Booy34.9
21Marco Stummel34.24
22Frank Buikstra34.11
23Willem Jan Heutink33.45
24Wouter Liedenbaum32.16
25Bjorn Rozendaal31.66
26Marco Vegelien31.43

Een geweldige dag! Mijn collega was zo aardig om voor 3u mijn storingsdienst over te nemen, dat ik heb goed besteed! Wat is dit genieten, de eerste runs kwam ik aardig in de buurt en wilde graag naar de max 70 en dat is gelukt. Ik ben erg blijk met de keuze die ik twee maanden geleden heb gedaan, want na 4x varen als mij PR naar de maan!

lekker in een shorty gevaren.

Mooi middagje op de houw!

Super leuke dag. Mooie wind, zeker op het eind.

Leuke middag. De vlagen waren niet heel hard, maar over het algemeen was het lekker om relaxed te speedsurfen. Mooi begin van de vakantie. Morgen naar Makkum.

Topdag! Wind,zon,shorty, en gezellige surfmaatjes! Eerste x weer op de Houw! Wel weer even zoeken naar de speed! Maar dat komt wel weer. 

Top dag op de Houw !!! 

Heerlijk gevaren, kreeg alleen de eindsnelheid er niet echt in, maar toch een top 3 sessie voor mij, dus niet geheel ontevreden.

En een mooie Pr op de alpha racing !! lekker

Bernard en Pjotr gefeliciteerd met jullie records, echt klasse !

lekker dagje mooi weer en pr

Heerlijke dag!

Ik was in de ochtend op Horst omdat het bij mij thuis wel leek te waaien. Eenmaal op Horst was het bagger. Om twaalf uur besloten in te pakken en naar de Houw te gaan.

Goede beslissing :) PR

twee keer de 70 aangetikt..

Ik ben wel op het iets diepere deel gebleven met mn 32 cm 

Very nice day at Da Houw. Shorty, sun, Nice company. More of these days please !

Zoveel oranje op het water, ik durf er haast niet meer op mijn mijn pryde.

Weer zo'n lekkere zonnige sessie met veel wind waar je er 1 of 2 van per jaar hebt op de houw.

Er nog hard afgegaan nu een dikke hand en voet, zolang je doorvaart valt de pijn wel meer maar eenmaal aan de kant begin het aardig stijf te worden. hoop dat ik er morgen ook nog mee kan varen..

Mooie middag en lekker briesje alhoewel het van mij wel harder mocht waaien.

Heerlijk gevaren weer op de houw! We waren er al vroeg om de beste wind te kunnen pakken! Toen de wind van het oosten naar het zuid weste draaide ging het los! lekker vlagen met goed constante wind! Enige nadeel was dat het best een grote klots bak was! Dus vond het moeilijk hard gaan! Aan de andere kant, hier leer je wel echt varen!cool

Toch een dik pr op mijn gemiddelde en een pr op mijn max!

Was de bedoeling om niet al te veel kilometers te maken vandaag maar toch nog weer over de 100 kilometer gevaren.

 

Groetjes Björnsmiley

Lekker dagje op de Houw. Zomerse temperatuur en een bak met wind. Viel in het begin niet mee om een beetje snelheden te halen, de condities was effe wennen.  Langzaam kwam ik er weer beter in en liep het weer. Bjorn van Harte maatje, knap gedaan. 

Topmiddag op de Houw! 

De 70 AVG komt in zicht.

Great day at the Houw, al though I missed the best wind according to the others. I did feel a bit underpowered with 6.3, but managed to get one decent run. The rest is mwah...

Still, glad I had the day off and was able to use most of my afternoon for a Houw session! Hopefully there will be more soon before it's closed again.

Toch nog een top top sessie ;)

PR op AVG. en de eerste run van 70 te pakken. Max display was 73. Jammer dat de wind weer net wat wegviel. Had de smaak net te pakken. 

Anderen ook allemaal gefeliciteerd met PR, en super gezellig met alle Tjeukemeer locals en andere bekenden op het water.

Na de Brace nog even een paar vlaagjes op de Houw gepakt, maar dat was m ook niet.

Hoopte op de PR dag, maar dat werd het niet, de GT31 gat een max van 70,66 dat is wel weer lekker!. Helaas heeft de GT31 de geest gegeven, dus upload via de Suunto. Hoop dat de GT31 weer tot leven komt... ligt nu in een bak met rijst.

Was gezellig druk, maar niet te druk en prachtig weer!

 

Eindelijk goede omstandigheden op de Houw. Zw, genoeg water en vrij vlak. Helaas had ik het verhaal van Tjitse niet goed genoeg in mijn oren geknoopt om niet te snel klein te gaan varen, De 6.3 dus gedaan en geen 7 meter. Stom, maar een les voor de volgemde keer!

Na de Brace gegokt dat de Houw nog goed zou zijn. Viel helaas tegen. De wind was al flink afgenomen en het water was aardig choppie. Moeilijk om snelle runs neer te zetten.

Alles bij elkaar genomen een redelijk verpruste dag. Had meteen naar de Houw moeten gaan maar dat is achteraf altijd makkelijk praten :P

 

After some "wadlopen" on the brace we went to de houw. First time there. To bad the wind decreased already. 

repost

KATER