gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord41.73
2Gerlof Hansma40.32
3Johan Huitema39.45
4Pieter Hamstra38.72
5Sjouke Hiemstra36.15
6Paul Visker31.65

Great day; sun, wind, surf buddies and some nice speeds and jumps. Windsurfing does not got much better then this! Besides the S29 I tried a carbon 29 worked ok!

Sessie 21: Mooie trainingssessie met prachtige blauwe vergezichten! :-) Nogal wat gewisseld met Vector Delta 24 en Z 26 S-, de laatste deed het uitstekend! :-)

Wow, wat een mooie sessie. Top-omstandigheden vandaag op het poepegat, ruim en vlak, perfect. Volgens een groot ziener uit Leeuwarden was de 50 vandaag niet geschikt, dus moest ik de 89 maar pakken. Toen ik onder aan de dijk stond twijfelde ik al wel, maar ja ik dat de ziener zal het vast goed met mij voor hebben surprise, dus vooruit door het slijk en het water op. Begonnen met de 89 en de ultra 29, maar toen de stroom erin kwam kreeg ik toch wat bok-neigingen met deze vin, dus de hotrod 29 gepakt. Eerste keer miet 89, maar die gaat er vaak onder. Super smooth bij het aanvaren, ook over de golven kon ik goed gas geven en het board bleef echt perfect onder controle. Geen moment gehad dat de 89 te groot werd. Op 1 na snelste sessie met de 7m en 89 (staat op 75,1 gem), dus tevredenyessmiley. Maar de 50 had vandaag ook wel gekund voor mij.

@Sjouke, gefeliciteerd met je pr, mooie stap voorwaartsyes

Voor het eerst op een echte speedstrip gevaren, wat een ervaring en respect voor de mensen die er vanmiddag waren, smaakt duidelijk naar meer.

Maar een paar runs gemaakt, vooral verkent, gekeken en genotencheeky

Wat een super sessie. heerlijk gevaren, twee vingers in de neus!!!

Ik heb mijn voorgaande PR enorm verbetert, met 7,6km!!!!. Maar dat moest ook anders mocht ik van Gerlof nooit meer varen. Ik hoop dat ik deze lijn kan houden. nu op naar de 70+

Pieter jammer van je gebroken mast.

Balen, na 1rakje de mast in tweeen, het gebeurde natuurlijk bij de zandplaat,eerst de geul overgezwommen en toen door 10 m slijk, dat sloopt je helemaal en het zeil zag er niet meer uit helemaal onder het slijk, daarna toch de 6,3 m opgetuigt en daarmee nog redelijk gevaren al was de energie al aardig op.

Sjouke nog van harte met je dikke pr, ga zo door.

 

KA