gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gijs van Driel32.64
2Eric Wind32.1
3Wesley Deleye30.79
4Edwin Roestenburg30.1
5Bas Weij29.26
6Piet van Atten26.52

Even een uurtje de plas op. 7.0 was eigenlijk beter geweest. Prima omstandigheden, alleen in twee dagen een vin met een stuk van de punt. De kuip mag weer vol hoor RWS....wink

korte ochtendsessie...

Zo eerste sessie zit er weer op, jammer dat de wind zo aan en uit ging.. Maar was toch weer ff lekker!


We twijfelden (mijn vader en ik).. toch redelijk op tijd gegaan: 11:30 op het water tot half drie ofzo (flinke regenbui). Lekker kunnen surfen. Wind was inderdaad aan-uit. en dat gold ook voor het zonnejte.

Met Naish stealth 7m2 en 100lt isonic plank en wier vin redelijk rakjes kunnen varen... wachten op de opvolger vd gt31 om ook data te kunnen uploaden.

groetjes, Arno

Piet, balen van je bovenste zeillat.

Eerst twee uur op wind wachten na de buien en vervolgens overvallen worden door windje 7, hahaha

Lekker dagje in mijn weekend. Jannes kwam nog even kijken maar vond het toch te koud (bikkel). in de hardste vlaag een spinout gehad ondangs dat wel de snelste run ? op naar devolgende sessie

Tja, weer een vlagerige wind die af en toe ook helemaal weg was.

Ook  nog even gevaren met de Fanatic Eagle 100 l maar stond elke keer met het verkeerde materiaal en trim op het water Niet lekker kunnen varen en ook een paar maal iets te ver doorgevaren met een harde crash tot gevolg.

Was bijna 3 jaar geleden dat ik voor het laatst met dit zeil heb gevaren, dus was weer ff wennnen.Laaste tijd niet groter gevaren dan 5.5 dan voelt dit wel groot en zwaar aan.

Zal blij zijn als het weer zomerpeil is

Valt denk ik nog wel mee met de zeillat Arno, denk dat ik er zelf wel een oplossing voor kan vinden.

SEVERNE