f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jacques van der Hout39.14
2Stefan Brouwers38.2
3Alex van der Meer37.83
4Vincent Valkenaers35.78
5Jacques Pellen35.57
6Gino Van Mieghem35.35
7Pieter Stigter34.81
8Robert Jan Bouws34.58
9Tim de Wilde33.87
10Joeri de la Ruelle33.81
11Kurt Van Holderbeke33.59
12Frank Vanderhaeghen33.51
13Marc Levisse33.27
14Tim Laureyns32.33
15Harry Bol32.23
16Marco Smeele31.75
17Etienne Gelderland31.41
18Joren Boons30.77
19Bart van Es30.58
20Izaak Meulenbelt30.33
21Patrick Lievens30.13
22Pat Erauw28.57
23Joris Everaert27.75

Kort gevaren op het einde werd het te koud. Super dagje, lekker gevaren.

Enkele Pr's maar ik ben vroegtijdig moetten stoppen omdat mijn mastvoet tegen 62km/h ineens besloot los te komen en ik op mijn spullen crashte. Waarschijnlijk een serieus blauw oog en ik zie nu alles wazig/dubbel. Het vertouwen (en het zicht) was weg dus maar besloten af te tuigen. Spijtig want het ging voor de rest allemaal goed.

 

Grtz

Lekker gevaren met RJ. 6,7 m2 ging goed. Wind draaide wel van richting.

Happy with the hour! Was a nice day, wind and sun

Het was leuker dan verleden week. Wel jammer dat de wind nog een keer of 2 naar het zuiden trok. Ennuh: Koud aan de vingers.. :(

 

Nogal vlagerig, en had beter iets groter zeil opgezet (m'n conditie liet dit echter niet toe...). Maar 't was toch nog eens de moeite.

Lekker dagje uiteindelijk, in het begin niet echt de goede richting. aan het eind toch een paar lekkere rakjes kunnen varen. Iedereen was lekker bezig. En een lekker zonnetje.

Lekker druk veel belgen die hadden zeker een vrijen dag haha.

Het was weer een mooien dag .

Zo dat was weer eens een lekkere surfsessie.

Deze morgen was de wind zeer op en af en te zuid, daarom beslist om geen speedboard te nemen maar de kleine slalom (I love it the PD87).

In de loop van de dag werd de richting een stuk beter en de wind een stuk constanter en had het grote speedboard zeker gekund. Maar ik had het zo naar mijn zin op de kleine slalom dat ik daar heel dag ben blijven op varen.

Lekker conditietraining van 175 km. Zo mogen er nog volgen. Toppie !

Verdorie wanneer ga ik het nu leren om een zeilmaat groter te nemen dan de anderen. Anders had die 70 km/u wel ingezeten.

De wind was te zuid in het begin gelukkig heeft de wind af en toe gedraaid naar de juiste richting. Een leuke dag met een pr op gemiddelde snelheid.

Mooi dagje op het Monstertje.

Helaas  kaartje gelocked.

Trapeze haak (NP) gevonden, waarschijnlijk van Kurt of Bart.

0637442735

Genoten van het surfen en de gelijkgezindesmileymaar ik vond het wel moeilijk varen en de kou begint mij parten te spelensadheel de dag koude handen gehad.

Kon niet zo goed vat krijgen op de vlagen, daarom er meer tegen gevochten dan gebruik van gemaakt, op één na: mijn snelste 2s van dit jaar en maar net onder mijn PR.

begonnen met speed mat maar te vlagerig  om in planee te houden  voor mij dus snel de ff90 genomen en genoten van te surfen ipv te vloekken dat er windgaten zijn de ca sp50  valt zeer snel stil  bij mij   en veranderd dan al snel in een u boot ipv een speed bord

zalig dagje voor de rest   wel druk   door de aan uit wind  vanvoor gebleven  

 

What a difference between weather on west coast and middle of Netherlands. Whole day sun and nice windspeed to cruise around on Zonnemaire. Never saw so many cars on the parking. When the cat is from home the mouses are dancing on the table Hans!

Voor mij toch wat moeilijk varen,

De voorspellingen waren ideaal voor Herkingen (+/- 250°), maaarrrrr de meetpalen gaven toen ik vertrok aan dat het eerder 215° stond... op de tweesprong aan Grevelingendam heb ik dus voor links gekozen, ook al zou ik een aantal sympathieke buddies dan moeten missen deze namiddag :(. Maar ik wou ook al lang nog eens wat langere afstanden langs een dammetje karren ipv. altijd maar die 500m af te zwoegen.

Op Zonnemaire stond de rechterhelft van de parking bijna helemaal vol... denkelijk zou het dan goed zijn. Eens op het water wist ik niet of het nu giga-vlagerig was, dan wel mega-, kei- of gewoon normaal vlagerig. Aan-uit periodes met minutenlang uit. Ook snapte ik maar niks van de windrichting, het was langs de binnendammetjes in de twee richtingen scherp varen. De vlagen waren te kort voor mijn zwarte naald om echt eens op dreef te komen. Ook deed de eerste friste zich gevoelen aan de handjes.

Op het einde nog even een aantal NP zeiltjes gevolgd die richting buitendammetjes gingen, daar is het toch wel echt machtig, maar na 2 rakken keerden ze al terug en omdat ik daar niet alleen wou achterblijven keerde ik ook maar terug. Inmiddels was AAN-uit aan-UIT geworden, en was het binnenzwemmen geblazen na een laatste moeizame smeek-plané tocht langs de binnendammetjes.

Maar pas op, ik klaag zeker niet , ik kan me vervelender après-verjaardagen voorstellen. Wind genoeg in de lage landen de laatste 2 weken. En intussen zitten ze in Luderitz met een gat in de portemonnee om wind te smeken... is het niet godgeklaagd?

(ps. omdat de windgaten talrijker en langer werden het  laatste half uur geswitcht naar de FF85, dus de buitendammetjes niet met de zwarte naald)

Very nice session again in Zonnemaire, not yet a good speed session for me (can't achieve to beat my own vmax records grrrrr) but nice jibes and alpha 500 on a good way to improve

always nice to fight with belgians and dutch speed lovers !

(you have certainly noticed those French speaking people, we are from France and Belgium ;))

Automatische posting, het werkt weer.

NEILPRYDE