gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Peter de Wit38.4
2Marcel Braas36.64
3Tjitse Spitse35.11
4Tim Joosten35
5Gauke de Vries34.33
6Marco Bakker34

Heerlijke dag, voor het eerst met de 2012 loft op het Wad. Het is nog even zoeken naar de juiste trim en de juiste mast. Met de 430 geeft het zeil erg veel druk en voelt het zeil wat stug aan. De volgende keer de 400 er maar weer in proberen. Peter heeft nog even met het zeil gevaren en nadat hij wat aanpassingen maakte voer het zeil behoorlijk beter. De settings blijven dan behoorlijk ver van de specs af. Ook nog 3 verschillende vinnen gevaren, de crossfire was de snelste.

Vandaag even een mooie sesie op da curve  met de wadtjes de nieuwe PD 92 loopt als een trein,en supper te controleren had de trim van het zeil niet helemaal voor elkaar ,volgende keer sneller!!

mooie alfa Dirk !

nice day at da curve after the winter, still a bit cold, but nice to surf.

First time on the rockstar 54, nice loose board, still not in its comfort zone, but it was a nice session to trim and feel the board. Hopefully next time a bit more wind. Peter thanks for sailing with one of your fins !

YES!!! 50,57km over an Hour.... New PR! very happy with this result. The FF85 is great! Perfect board for half wind... Also a new PR on the alfa, this could be improved....

Was a nice day on da curve, wind was not powerful enough for downwind runs, dut halfwind was amazing!! had some peaks of 60km/h. halfwind...

hopefuly Marco has a new PR on the hour too

Was a very nice trip guy's!!! exelent weather, good wind and a lot of seals....

chapeau Tim, impressive hour !!

Weer een mooie dag met de leden van het wad1team op Da Curve. Ik ben vandaag vooral met het varen van een goed uur bezig geweest en dat heeft een mooi resultaat en dik PR opgeleverd. Tim, wat een mooi uur heb je gevaren man. Helemaal super!!!! Al met al was het een gezellige een mooi dag met de mannen!

Marco

Thanks for using your RS-R evo 2 7.0 Tim!!

The 6,4 would have been better size..sad

I guess the New Crossfire works for every body..... 3 men tried it and they all like it that is a great compliment, thanks!

 

 

Dat is een mooie aftrap van het seizoen! Tim, congratz!
AVANTI