gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johnny Tuijn42.05
2Wouter van Hilst41.81
3Marco Bakker40.78

Sodebillen wat een sessie weer! Vooral qua totaalbeleving. Het was overleven op het wad.

De hoek was heel ruim en tijdens het optuigen kwam er een wind in.... ik vroeg me even af of ik het nog wel leuk vond. We hadden chop op golven op de baan.  Het tijdvak was ook heel kort want het werd niet laag. Met bibberende beentjes werde de eerste run een feit. Daarna ging het meteen lekkerder. Het setje liep goed. Gezien de condities ben ik blij met het resultaat. Omdat we zo weinig tijd hadden konden we allemaal onze langzamere runs niet meer corrigeren.

Daarna moesten we slechts nog terug. Daar was ik al voor gewaarschuwd. Wat een golven bij de Napoleondam. Dan voel je toch weer heel nietig. De boot kwam in z'n geheel los, met slaand water in je gezicht, happen naar lucht en nauwelijks nog op die GPS kunnen kijken onder het genot van die gillende 60 pk vlak achter je.

Maar onze slimme schipper wist de grootste muren van water te ontwijken en leverde ons weer veilig af bij het Kuitje. Op naar een volgende!

Best verhaal Wout pffff 

We hadden door hoge waterstand van maar -30 heel weinig tijd. Als richting dan te ruim is in begin. Rolling chop.hierdoor, wind regelmatig te hard en eerste keer  met 5.0 die ik er niet goed op kreeg en moest aanpassen.. dan lukt het niet om 5 fatsoenlijke runs te maken

Het was een heel onstuimig dagje vandaag. Het was jammer dat we maar weinig runs konden maken want er was wind voor betere snelheden.Wouter bedankt voor je hulp onderweg met navigeren. John bedankt voor hulp bij afspuiten van de boot. Wouter heeft alles al heel mooi verwoord en daar sluit ik me geheel bij aan. Bedankt voor je leuke feedback aan de schipper. ;-) 

PREMIUM