gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Stefan Brouwers33.44
2Sander Wiltschut33.08
3Luuk Stevens32.71
4Stefan Brouwers30.73
5Jacques Pellen28.3
6Gerrit Slijkoort27.69
7Mick Beermann25.61

Weer een prachtige dag.  De 140 ff is en blijft een zalige plank in combinatie met de 8.4 warp Fin .Het was gezellig druk blij dat niet iedereen naar het buitenland is. 

Session1 with the "boat" . Started really lowwind, lot of pumping. Wind picked up and tried to push the speed with this big board in the chop. 

Really fun today and good to see the (old) friends again;-)

Session2 with the medium slalom. Was really powered up. Some cramp in the arms due to the lowwind pump session all day. Just a short session to get some speed.

Duurde erg lang voordat de wind doorkwam.

Helaas m'n kruit verschoten, maar toch laatste uurtje nog aangetrokken.

Heerlijk met zonnetje toch geslaagde sessie.

Ouddorp blijft een mooie spot! Eerst de lowwind kant van de set kunnen ontdekken(te laat de trim hiervan gevonden) met een 54 gem. en 57 max.

Later kwam de wind volle bak door en leek windy.com het weer bij het juiste eind te hebben, vol gas door de chop en deining en ook downwind er overheen, fantastisch! Zo mogen er meer volgen, merk wel dat ik dan handig kleiner had moeten varen of een twintig kilo aanspekken!

Was i.i.g. gezellig op en aan het water en weer een mooie dag met Luuk te pakken! Wiro is op de Kabbelaar blijven hangen.

Grtz. Sander

LOFTSAILS