gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Kees Heuvelman34.67
2Martin van Meurs34.41
3Harald de Rooij33.42
4Paco Dor31.33
5Marcel Mulder28.97
6André Oost28.68
7Eric Wind28.05
8Rik Tigelaar26.78
9John Overmeer26.17
10Margriet Veenstra25.61

Toch nog een paar rakjes in de regen :-) M'n nieuwe S2 is nog niet getrimd, dus maar m'n low budget freerace Gun Rapid gepakt. Tuigt ook lekker snel op :-) Setje was rond 20:00 ècht te klein.....

 

Naar mijn idee meer wind dan voorspeld, helemaal top!

Lekker!!!

wel te klein qua zeil en board. Het liep op het randje van lekker, gezeur in de marge natuurlijk haha

En plots was de wind aan zoals voorspeld. Heerlijke avondsessie vanaf een uur of 6. 

heerlijk avondje, op en neer naar harderwijk.

was bijna 8 weken geleden, stond met de 8,6 snel te groot 7.8 was perfect maatje. 

superavond!

Super avond sessie, eerste keer op de AV 72,5 met behoorlijke wind, iets teveel eigenlijk om gelijk vol run in te duiken..;) Was weer gaaf om met elkaar op te varen.

Super light wind for the set, even for me but I wanted to give a new carbon asy 25 a quick test under the Falcon 80. The feeling is great and I hope to be able to test soon in conditions for which it's meant. 

Leuke avondsessie met behoorlijk meer wind dan verwacht, vandaar dat de 7,5 welliswaar goed houdbaar maar niet efficient was, wat weer tegenvallende snelheid tot gevolg had. Halve wind liep het wel uitstekend. 

Vanavond 2 coaches/adviseurs tegen elkaar uitgespeeld......

Een windveld dat tussen 18.00 en 20.00 uur over strand Horst trekt. Perfect zoals voorspeld. Toen ik ging optuigen twijfelde ik tussen 6.3 voor als de voorspelde wind zou komen of 7.0 omdat er nog niet veel wind was. Eenmaopgetuigd trok de wind flink aan en op het moment dat ik het water op ging wist ik al dat 7.0 veel te groot was. Toch gegaan. Het eerste half uur was het flink werken en kon ik het zeil half wind nauwelijks houden en dichttrekken. Een poosje later nam de wind een paar knopen af en was het heerlijk! De windsnelheden zijn niet zo hoog als verwacht, nog geen idee hoe dit komt. John had hetzelfde. Toch heerlijk gevaren en blij met deze voorlopige laatste sessie! Nu eerst vakantie, zonder windsurfen helaas. 

 

NEILPRYDE