f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Michaël Engel35.37
2Pelle Swart34.58
3Sebastiaan van Leeuwen33.96
4Robert Luinge32.3
5Edwin Simons27.71
6Jeroen de Vries26.06
7Kirsten Baas25.2
8Dietrik Huizing25

Heerlijke sessie, nr. 3 dit pinksterweekend. Top.

Even snel een sessie voor drukke bak werk... Maar was toch iets langer blijven hangen dan gepland.. condities waren weer heerlijk.. Meer zon dan verwacht.. Gouwzee was mooi vlak, om echt door te acceleren miste ik het echte doorwaaien.. wat meer richting de vaargeul was die wind er wel maar was de chop wat hoger.... 1 x een golf tegen de snoet en dat remt dan toch weer af.. 
De mooiste vlaag van de dag kwam voorbij toen we met meerdere speed junkies net op de kant stonden helaas. 
Evnegoed heerlijk sessie met de RDM in mn 7.0 En toch weer de AVG een beetje omhoog gekrikt... 
Kijk uit naar die volle bak west-zuid-west dat ik met de 6.2 en fmx 74 ongekend veel gas op de plank kan geven. Vind het toch leuker als ik de grens ben, en niet dat ik in een vlaag het gevoel heb dat er wat wind bij moet..
 

Daar had meer in gezeten als ik een uurtje eerder was gekomen. Nu begon ik in de regen en was de wind erg instabiel en vlagerig. Eerste rak al direct een mokervlaag waardoor ik alleen hoog aan de wind en met open zeil kon  varen. Terug even kort ruim sturen en direct 62 op de klok maar kon niet doorzetten omdat mijn trapezetouwtjes veel te ver naar achter stonden (nog op 6.9  afgesteld). Toen de regenkraan helemaal open ging, ging de windkraan bijna helemaal dicht. Aftuigen in de stromende regen was weer bittere armoede. Maar geen klagen. Derde sessie dit pinksterweekend en twee runs boven de 60 :-)

TRIBAL