gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Michaël Engel32.96

Vette surfdag. Stuk warmer dan de vorige x. 
Naar aanleiding van mn laatste sessie een finish speed 29 cm besteld speciaal voor deze dag. Ik heb toch het idee met die hoge snelheden over grote chop en sets golven dat ik een wat stijver vinnetje met iets meer rake nodig heb om de neus minder actief naar beneden te houden. Die first heeft denk ik iets te veel flex voor speed in golven. Daardoor kan ik mn voorste been niet goed strekken omdat ik druk moet houden op de giek en anders door een golf gelanceert word met 60 km/h + 
Daar zit ik echt niet op te wachten met deze kou al helemaal niet als ik alleen vaar. Dus ik vind het lastig om dan echt alle power die er wel is direct door mn voorste been in snelheid om te zetten doordat ik meer naar voren hangend moet varen om die enorme klappen van die golven op te vangen met de neus laag houdend. 

Helaas was die vin dus niet binnen (Grrr vrijdag zei die dude m verstuurd te hebben) Dus weer die finish first er onder. Aan de hand van mn ervaring met die speed vind, de slalom/speed vin en de first slalom vin wil ik custom vinnen laten bouwen die echt max performance geven voor waar ik mee vaar en hoe ik ze gebruik. 

Wel leuk om steeds vaker runs van over de 60 km/h in nasty condition te maken. Het wend aardig.
Jammer dat ik te lui ben om naast surfen te sporten.. mijn fysieke conditie is ook echt een barriere om sneller te gaan. Ik heb eigenlijk de kracht niet eens om 1 x op en neer te gaan. Steeds uitpuffen aan de kant haha. verzuurde onderarmen en been. In die golven heb je echt conditie nodig als je blast. 

KATER