f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Buis34.44
2Willem Wolvers33.96
3Patrick de schutter33.81
4Tim Aerts33.71
5Dirk Hacha33.64
6Benjamin Verdin33.43
7Joris Vos32.82
8Andre Lancel30.53
9Nico van der Vaart30.03
10Arnold Schreurs29.41
11Brahm Cornelis29.31
12Stefan Vanhoudt29.27

Korte pre work sessie. Ik denk dat de 7.9 een beter keuze was geweest vandaag maar verder heerlijk gevaren en niet al te koud gehad.

First time 7,7 on the Speed 55. Windforecast showed better wind so I didn't load my medium in the car this morning as that would be a better option then the 55. Anyway Nice session in good company:)

Heerlijk aan het slalommen geweest op Herkingen, morgen nog maar eens proberen. dan misschien wat meer op de snelheid focussen.

Meer wind verwacht , je moest geluk hebben met de vlagen natuurlijk . 

Maar toch lekker gevaren ;

Niet de wind die voorspelt was, maar toch even heerlijk gevaren ;-)

Last to arrive, solo cruisin till my fingers  got cold

Need to find balance with the bigger sails, maybe back to sdm?

Met de grootste set op het water...maar niet de rapste :-)

Kreeg de snelheid er niet echt uit.

Maar zoals steeds best gezellig met de bende!

Ik heb sindskort iets met vinnen ??. Vorige sessie mijn vin afgebroken, vandaag alweer een andere vinproblemen. Omdat mijn 29cm gebroken was en de 31cm eigenlijk meer voor de 7.7 is, kreeg ik van Tim een Hurricane SRD 30 (waarvoor dank !!). Echter na een paar runnetjes in een flauw windje had ik het gevoel dat ik niet genoeg lift kreeg en na de giek een stuk hoger te hebben gezet toch maar beslist om mijn CF31 die ik mee had in de rugzak, eronder te schroeven. Een tiental minuten liggen sukkelen om uiteindelijk te ontdekken dat de schroefdraad in de vinbouten kapot was. Dus hup de Hurricane er terug onder en naar de kant. Daar van een oude SL7 de bouten eruit geklopt en vervangen. Willem kwam ook net aan, dus ideaal om eens een MK2 Tribal 32 te testen (Bedankt Willem !!). De vin ging nogal moeilijk in de box, maar uiteindelijk kreeg ik ze toch vlak met de onderkant van het board. Daar wat mee gevaren en dat ging niet slecht, maar had toch steeds het gevoel dat het niet echt hard liep. 

Met Patrick eens gewisseld van zeil en met zijn Venom S2 Maui 7.0 uit 2018 4 runnetjes gedaan. Dit zeil is merkbaar softer en veel minder nerveus dan de Lofts. De snelheden lagen dan ook elke keer hoger dan met mijn eigen zeil. Op 10min heb ik daar zeker 3 van mijn 5 runs mee gevaren. Straffe kost !! Zou het dan toch kloppen dat Loft (zelfs met rdm) meer voor de zwaardere surfers zijn? Uiteindelijk nog vanalles liggen veranderen aan mijn eigen zeil, maar het moest al een stuk meer waaien om aan dezelfde cijfertjes te geraken. Uiteindelijk terug naar de kant om nog 2cm meer downhaul te geven (recommended ext was 40 en ik had die al op 42 staan): extension op 44 en volledig aangetrokken, zag het er op de kant alvast goed/beter uit. Dus maar terug het water op om te proberen. Omdat Willem al een uurtje terug aan de kant was, wilde ik zijn Tribal eronderuit schroeven zodat hij naar huis kon vertrekken. Schroeven losgemaakt en dan maar wrikken om de vin eruit te krijgen: krak ??. Het achterste stukje van de base bleef in de vinbox zitten... Uiteindelijk naar de kant gezwommen (upwind) want ik kreeg de vin er ook niet meer terug in en ermee gestopt. Ik kan dus ook niet zeggen of mijn zeil nu beter aanvoelde als ervoor.

De Venom S2 Maui heeft me erg aangenaam verrast en ook de Tribal MK2 heeft volgens mij erg veel potentieel. Ik ga toch nog een paar sessies doen met mijn huidige 2021 reeks en hopen dat ik de trim goed krijg. Daarna pas mijn besluit nemen...

Bedankt Patrick en Willem !!

leuke dag met de teammates.

toch bijna 70 km

Upload from GT31, this one has my gybes..

Last to arrive, solo cruisin till my fingers got cold

First time 7,7 on the Speed 55. Windforecast showed better wind so I didn't load my medium in the car this morning as that would be a better option then the 55. Anyway Nice session in good company:)

NEILPRYDE