gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma39.81
2Edwin Harteveld38.12
3Dirk Hacha37.46
4Bram Kloosterman37.28
5Anne Fahner36.08
6Anne Evert van der Veen36.04
7Anne Evert van der Veen36.04
8Jacob Koornstra34.97
9Rolf Smook32.38
10Janny Huitema30.84

Mooi dagje op het lauwersmeer, opvallend rustig. Ook even met de av52 gevaren. Daar in een dikke bui ook een 74 run meegevaren, de rest met de 50. Blies al snel mn armen weer op met de av52 doordat de stance voor mij niet goed valt aan te passen, dus snel weer gewisseld naar de 50.

Erg vlagerig 

Erg vlagerig windje die door de langstrekkende buien ook aardig in windkracht kon variëren. In het begin van de middag wel lekker kunnen varen, had ook het idee dat ik een paar snelle runs had gemaakt, alleen bij het bekijken van mijn eindresultaten bleek dat de GW60 halverwege de middag is uitgeschakeld (ik heb hem in een box-it omdat de bandjes zijn afgescheurd). Wel een beetje balen maar dankzij Gerlof weet ik nu dat ik het apparaat kan locken, dus dat hoeft me niet weer te gebeuren.

Wow! Pb verbroken en hoe! Voorheen met de 60 aangetikt en nu bijna 68!

Heerlijk even gevaren. Was wat uit aan wind. Na drie runs wind weg. gelukkig kwam hij na 20 minuten beter terug. Heb toch wat moeite om met rechts voor te varen. Even wennen. Was wel geluk hebben als je in het aanvaren een goede vlaag er overheen kreeg voor het afschieten. Morgen maar weer even zien zoals nu lijkt

Vinnen voor speedboard vergeten. Dan maar met het slalomboard eruit en een oud reserve vinnetje. Erg vlagerig en korte runs maar mooi vlak. 

dat was nog eens even lekker!

Met mijn vrouwtje op weg naar een (reeds lang geboekt) hotelletje in Pieterburen. Maar het waaide wel, dus daar gevraagd waar het Lauwersmeer was. Kenden ze niet, bleek het het Lago di Vlagio te heten :-).

1ste kennismaking voor mij met het Lauwersmeer, en sloeg zeker niet tegen. Mooie spot, vlak water en rond de speedstrip overal stadiep. Inderdaad wel vlagerig, daarom ook een groter board genomen dan eigenlijk nodig was. Maar daardoor ook iets minder balanceerproblemen bij het starten van de run. Na een stevige hagelbui trok de wind nog verder aan. Laatste run was mijn snelste, maar het grote board begon wat te vliegen, dus daarom maar wijselijk gestopt.

Leuke (her)kennismaking met Anne-Evert en Bram. En sorry Ed voor het verschieten dat deze zuiderling daar plotseling voor je neus kwam staan :-)

dat was nog eens even lekker!

dat was nog eens even lekker!

TRIBAL