f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Stigter30.71
2Robert Jan Bouws30.47
3Andres Baas28.55
4Maron Rietveld27.15
5Simon Dijkstra26.93
6Andy Dekoning26.48
7Koen Stegewerns26.19
8Andy Dekoning24.19
9Marco Moria22.36

Different spot which was wavy instead of choppy. Wind was increasing so had to rerig to 7.0 

Was erg vlagerig, maar wel even lekker met mijn 82 board en Simmer 2XC gevaren. Helaas had mijn GW60 kuren en viel na korte tijd uit. Balen.

Weekendje Zeeland. Met enkele surfbuddies. Wederom gezellig.

Begonnen met 8.0, ging niet lekker. Erg druk en erg korte stukje maar varen. Durfde echt niet op snelheid te varen. De kans op een botsing is te groot. Vlagen waren best hard. Maar even omgetuigd naar de 7.2 om ook maar eens de 36 SRD te proberen. Eigenlijk nog nooit gebruikt. En deze doet het prima. Zeker niet te klein. 

Later werd het iets rustiger, maar toen was de kracht al weg. Toch nog even wat korte stukje op snelheid om de vin te testen. Uiteindelijk best tevreden met mijn snelheden.

 

Was erg vlagerig, maar wel even lekker met mijn 82 board en Simmer 2XC gevaren. Helaas had mijn GW60 kuren en viel na korte tijd uit. Balen.

Pre surfweekend, last minute nog even een weekendje bij Dirk geregeld. Kil noorden windje maar een heerlijk zonnetje op de Grevelingen. Ook de kinderen heerlijk gevaren en flink geplaneerd. De oefening op vakantie heeft zijn vruchten opgeleverd. Wel even in de gaten houden dat ze met de noorden wind niet de grevelingen op waaien, maar daar hadden ze zelf helemaal geen last van ;)

Wel een lekkere opwarmer voor het surfweekend.

P7