gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Remco Kes37.26
2Ingmar Daldorf37.06
3Tim Joosten36.26
4Wouter van Hilst35.94
5Quinten Joosten33.64
6Bjorn Drogtrop31.47

Rare wind. Korte vlagen waardoor je erg veel geluk moest hebben dat je op het juiste moment op de juiste plek was. 1x een goede vlaag te pakken die ik achter Quinten inzette. Die ging ook super goed bij hem waardoor hij zijn PR heeft behaald. Hij maakt grote sprongen bij elk nieuw PR. Gaaf hoor. Die run was voor mij ook de snelste run met een max van 75 km/u. De iSonic 75 die ik in mijn zomervakantie vanuit Frankrijk heb meegenomen kan dus ook hard. Gelukkig maar want mijn oude iSonic 75 was overleden en daar heb ik mijn Amstelmeer PR mee staan. Ik denk dat deze dat ook wel moet kunnen bij een goede wind. Mijn nieuwe Finish Fast 28cm proto deed het ook heel erg goed.

Nice evening session.

Wow, wat een dag was dit. Vandaag met succes mijn Amstelmeer PR's verbroken ( 2sec, 10sec, Gem, 100m, 250m en 500m), de laatste was een mokkervlaag maar kon hem net houden.

Was een top dag!

... Een technisch dagje. de runs bij de N99 waren te kort voor een goede 10sec. Dan maar downwind nabij de vuilnisbelt als de wind goed doorkwam. Die baan was een stukje langer en vlakker!

Al met al een prima sessie ondanks de mokervlagen....

Avanti M7 presteerde prima! heerlijke set....

Dat was een korte avondsessie. Trekken en duwen. Heerlijk!

FINISH