gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Remco Kes34.18
2Robert Luinge30.11
3Andre de Jongh25.12

Low wind basiswind met korte vlagen. Hierdoor werd het best een technische sessie omdat je meteen goed moest staan als je zo een mini vlaag in ging. Hierdoor blij met mijn snelheden omdat het toch maar weer mooi gelukt is om in deze omstandigheden 63 avg te varen.

Eerste rak redelijke wind, toen zakte de wind weg en waren het af en toe vlaagjes maar vooral veel gedobber. Maar tegen het einde kwam de wind toch weer terug en draaide steeds verder naar het zuiden. Was daardoor niet verkeerd dat ik op Hemmeland ben opgestapt vanwege een ongeluk langs de dijk waardoor ik niet naar de Nes kon. Voor het eerst weer met de 109 gevaren na de aanpassingen van Caspar. Board loopt veel losser en het aantikken van de 60 gaat net even wat makkelijker nu. Ben benieuwd wat het gaat worden als ik weer helemaal fit ben.

Door omstandigheden (te) laat het water op, Wind werd vlagerig en draaide van West naar Zuidwest.

1e keer met de Loft gevaren. Trim klopte niet, moet aan een andere mast. Ondanks dat wel een goed zeil lekker stabiel. Was blij dat ik op mijn grote board was want moest dobberend terug naar de Nes.

SEVERNE