f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Edgar Hoendervangers35.38
2Dirk Hacha32.78
3Peter Goossen29.7
4Stefan Vanhoudt28.91
5Jan Heynen28.23
6Andre Lancel28.13
7Tuur Van Den Broeck27.76
8Marc van Gool27.62
9Yves Wynen24.98

combat + hw = super

minder dan verwacht.

achteraf nog groter bord genomen de 106 all ride.

met nen mooie alphe met 63 liter board.

de mile vind ik wat mager.

Weer een fijne sessie op de homespot ! Net voor laagwater aangekomen, de wind was onregelmatig 18 - 24 knopen, dus maar eens gekozen voor de "Old School" NP VX 6.3, met de Sputnik 275. Beiden uit het jaar 1996 ! Vin wat te klein gekozen, 32 cm, dus had wat te  weinig lift. Het windbereik van de VX is wel een stuk kleiner, boven de 22 knopen vaart het niet echt meer stabiel. Het laagwater was niet superlaag, dus het was ook niet echt vlak. De richting zat wel goed, je kon lange rakken maken. Tegen 16h echter begon de wind terug af te nemen, en om 16.30 h stond ik te dobberen met nog 1 km te gaan... Gelukkig terug kunnen dobberen zonder te vallen ! Nog in het zonnetje kunnen aftuigen, dus een weer een tevreden man ! 

combi te klein of slecht afgesteld, liep voor geen meter

Gisteren top, vandaag flop....

Zonder twijfel te cru gezegd, want ook vandaag was het best amusant.

Maar het was niet mijn dag. Wind vlagerig, niet vlak door het zeer hoge laag tij, ondieptes daardoor moeilijk in te schatten. En wanneer je bij het opkruisen na je eerste run net iets te hard aan de grond loopt, dan zit het vertrouwen er niet meer in.

Op naar de volgende!

oesterdam Z 20Kn

6,3 en F2 Sxs was maatje te klein voor mij .met speedster 118 eronder ging het wat lekkerder met zeilmaat meer had er meer ingezeten.

Het was weer fijn om na 3 weken nog eens op onze vertrouwde homespot te kunnen surfen.

#51 korte sessie met wat tegenvallers en verkeerde keuzes, maar toch blij dat ik met mijn verkoudheid weer op het water stond. 

Was allemaal net niet, maar toch weer kunnen varen op deze prachtige plek.

 

#51 korte sessie met wat tegenvallers en verkeerde keuzes, maar toch blij dat ik met mijn verkoudheid weer op het water stond. 

Was allemaal net niet, maar toch weer kunnen varen op deze prachtige plek.

 

STARBOARD