f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ingolf van Oostveen29.52
2Ingolf van Oostveen28.95
3Johan Gelling28.3
4Henk Vos28.19
5Klaas Elzinga26.92
6Sven Hulst24.95

Het leek er de hele dag niet op dat het zou gaan waaien, maar de voorspelling kwam precies uit! Van de eerste vlaag tot de laatste vlaag op het water gestaan. 1 uur en 3 kwartier prima kunnen varen, in de vlagen was het zelfs teveel. Om snel te gaan is dit niet de goede richting, het water is vrij rommelig. 

Poging gedaan om een goede naucital te zetten, maar dat was toch lastig. Om sommige plekken stond een vervelende golfslag en ook de lage zon zorgde voor dat het meer zilver leek... en dan zie je bijzonder weinig.

Was leuk met Johan, Brand, Sven, Henk en Klaas! Een perfecte afsluiting van dit weekend!

Zoals Ingolf omschreef kwam de wind voorspelling precies uit. En dus einde middag, begin avond nog even fijn kunnen surfen.
Met de grote boot en de 8,6 , niet mijn favoriete set maar de set vaarde vandaag wel erg goed. Heb genoten samen met bovengenoemde surfers.

30: heerlijke avondsessie, bijna nog 2 uur kunnen varen, supergezellig met 7 man. 

mis een paar kilometers omdat de suunto niet uit zichzelf start .Wat een heerlijke begin avondsessie is het geworden met Ingolf Hilbrand Caren Johan en Klaas.De hele middag kijken wanneer de wind richting noord ging draaien en ja om 15.00 was het zover en toen snel de spullen in de auto gedaan en tegen 15.30 op t schild aangekomen waar de wind nog niet aanwezig was.Ben rustig de 8.6 en de 124 isonic gaan klaarmaken terwijl de rest ook aan kwam druppelen en jahoor rond 16.30 kwamen de eerste vlekjes over het water .De rest is geschiedenis ,maar pracht afsluiter van een zeer surfrijke vakantie week....

gw60 testing

P7