gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jelmer Vries33.37
2Nils Bach32.79
3Anne Fahner32.24
4Bert Bodde32.12

Lekkere cruisesessie op het Poepegat met Jelmer en Bert, later ook nog bezoek van Niels. Na het keren van het tij werd het vlak langs de plaat. Helaas niet al teveel wind. Wad blijft mooi. (53)

Liep met mijn spullen al naar het water bij het Lauwersmeer toen ik Anne tegenkwam die naar het wad ging. Met de drukte op het LM was de keuze snel gemaakt en gingen we met z'n 3en naar het Pg.

In het begin voor mij was de aanloop net iets teveel van het goede met dikke bakken maar met het opkomend tij werd het een stuk vlakker en kon je mooie rakjes maken. Al met al weer genieten daar...

went to Lauwersmeer, but was supercrowded so decided to give Poepegat a spin, was a good decision to get to know the spot, will be back with proper wind for sure, also supernice that you can use bigger gear here and long fins ;)

Eerste keer op het poepegat. Ontmaagd,zeg maar..

Mooie spot natuurlijk. Hier hard gaan op de speedstrip kan iedereen. 60 lijkt 40.

Stond net ff te weinig wind en ik kreeg er niet echt snelheid in. Knap hoe Jelmer het wel voor elkaar kreeg. Goed dat Wadmaster Anne er bij was voor de uitleg van het een en ander. Wat hij niet verteld had dat aan het einde van de sessie nog een enorme inspanning geleverd moest worden.

Zeker voor herhaling vatbaar maar dan huur ik wel een drager in voor het laatste deel.

NEILPRYDE