gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma35.2
2Jurjen van der Noord35.11
3Hendrik de Jong35.07
4Oane Kingma32.52
5Andries Keulen29.98
6Johan Huitema29.7
7Edwin Harteveld29.4

te weining wind en de richting was ook niet ideaal, nog even op avontuur geweest met andries en jurjen, daar had wel iets meer in gezeten als we nog een 20 minuutjes langer waren gebleven op het altijd mooie wad.

Matig windje. Met Andries en Hendrik eerst nog even bij de Fahnerbank gevaren. Later nog bij de reguliere bank gevaren. Daar was de lichte wind nog wat te ruim.

1e sessie op zee, tegenvallend. De wind was nog niet eens west en west is al erg ruim. De wind was ook nog eens heel vlagerig en niet sterk dus het was lastig om de druk in het zeil te houden.

Mooi dagje op het wad, gevaren met de pd110 en 7mtr

Broad, light wind, but still very enjoyable! The best wind came towards the end and I managed to squeeze out two decent runs.

Always nice to be out at sea!

Sessie 48: Bruinvissen gespot..! 

hhmmm

lekker weer eens op t wad gesurft, lekker t zoute water door je haren en zeehonden zwemmen om je heen

echter; richting was veel te ruim, kon de bocht naar de bank niet goed maken, dus heb halve wind gevaren en af en toe vol gas over een lekker golfje, dus funfactor was hoog, snelheden niet.

jammer dat de wind zo aan/uit was en draaide, had anders wel veel meer voor mij ingezeten, denk dat 8.6 op de speed 70 een snellere combi met deze wind was geweest, echter in de windgaten die er waren, was de Godzilla weer fijner.

GUNSAILS