gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jacques van der Hout40.32
2Sander van Huizen39.5
3Wouter de Vries38.66
4Edwin Harteveld37.34
5Danny Verhaar37.04
6Richard Lutter36.87
7Wouter Liedenbaum36.36
8Edwin Littooij35.7
9Martijn Olivier35.35
10Alex van der Meer34.88
11Stijn Pontfoort34.81
12Gerard Verbree34.61
13René van der Weijde34.34
14Marco Smeele34.18
15Tjerk Baan Hofman33.86
16Jan Goudbeek33.11
17Arnold Schreurs32.79
18Ferry Saber32.51
19Martijn Olivier30.29

Bij aankomst eerst 7.0 opgetuigd, echter aan de kant ineens pang.... schoot de top los (strap los geraakt) mhhh das even balen!

Dan maar met 6.2 het water op en dat ging super lekker zeg!

Natuurlijk miste ik wat power en was denk ik wel sneller geweest met de 7.0, maar toch lekker gevaren en het boardje loopt heerlijk.

Was wel net even te druk vond ik op het water.

super middag

-

Lekkere ochtend op Ouddorp, had nog wel wat langer willen varen maar het werd mij iets te druk. Veel freestylers op de baan en die gasten zijn onvoorspelbaar. Was niet koud in het zonnetje. Snelheden niet super maar ben tevreden.

top middagje. Snelheid had hoger gemoeten...

Heerlijke sessie, voor het mooie veel te druk maar ach.

What a session:))

Yesterday I was looking at the different models of forecast and didn't know where to go north or south. This morning after a early alarm I checked the windstations and the latest forecast and set my mind to the south. Arrived at the spot set my mind to the 7,1 as I didn't wanna be underpowered. Tribal weedspeed under my board for a amazing weedsession. BAM what a blast. In the early afternoon the wind took up a bit resulted in run after run 69/70km/h. My second best session ever and that with a 7,1:) Gerwin en Hans many THX for the  technical instructions:) and the other teammembers THX for the fun:)

Fijn weer even de IS87 mogen uitlaten op deze mooie dag. Was nog even bang dat deze site ook afgesloten zou worden bij teveel surfers maar dat was gelukkig niet het geval. Ik zag oom agent nog wel langs rijden maar blijkbaar vond hij dat we genoeg afstand hadden. 

De sessie ging best ok maar ik had het gevoel dat het aanzienlijk harder moest kunnen. Kon niet precies vinden wat het probleem was. Tijd voor een nieuwe vin (GPS6 denk ik). en dan eens kijken of dat beter loopt. Lang bij de dam bleven hangen tot we op gegeven moment overwogen ook naar het ;tapijtje' te gaan. Mwoa, afsnijden ernaar toe werkt niet kan ik zeggen. Totaal vastgelopen in het tussenliggende wierveld. haha, dus toch maar weer terug. Geen zin om er omheen te varen. 

 

lekker dagje, moet ook t wierveldje gaan proberen volgende keer, want heb nu t gevoel dat ik langzaam ga als ik de ranking zie

Wow, dat was omschakelen en lang geleden.
Mijn speedgewicht, snelheid en stance zijn echt weg, maar het plezier gelukkig niet. En het setje is ook zo vertrouwd en gemakkelijk, dus dat was heel relaxt.
Lekker op en neer gevaren en zowel vooraan langs dammetje als achter over het tapijtje gevaren. Dat tapijtje zat me niet lekker met in mijn achterhoofd het verhaal over die surfer die hier zo ongelukkig was gevallen, dus dat belemmerde me een beetje. 

Fun session bit crowded today. Started at the dam. Went too late to the pellen tapijt didn't had energy anymore and the wind was not strong enough to ereally push it.

Vrolijk Pasen. Gelukkig mochten we even naar buiten van de weergoden om een rondje te surfen. Het was heerlijk even zo buiten te zijn in de zon en de wind. lekker cruisen .

Was mij te druk op water voor speed runs, ik moest een paar runs ook afbreken. Jammer van laatste twee runs. Later gewisseld naar PD92 en 7mtr

Great cruisin session in beautiful weather

Thx for the GT31 Edwin!

Heerlijke sessie, voor het mooie veel te druk maar ach.

Heerlijke sessie, voor het mooie veel te druk maar ach.

super middag

Heerlijke sessie, voor het mooie veel te druk maar ach.

Wat een dag zeg! heerlijk gevaren met later zonnetje erbij.later wel druk bij de dammetjes. Hoogste snelheid in het wierveld gehaald, apparte ervaring met zo, n snelheid over spiegelglad water te knallen.

Nu helemaal gaar !!!

top middagje. Snelheid had hoger gemoeten...

KATER