gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sjouke Hiemstra36.14
2Anne Evert van der Veen35.96
3Oane Kingma35.67
4Anne Fahner35.64
5Tom Venema32.52

sessie 1 van 2020. het was een mooi dagje op de Ray. Met Anne, Anne, Oane en Tom. bij aankomst de keuze gemaakt om toch de 6.3 erop te zetten. de wind zou iets gaan liggen was de voorspelling. dus was een lastig gokje. pakte echter wel goed uit. had met de 6.3 vaak genoeg druk en was erg goed in balans. de snelheden liggen dicht bij elkaar. top dag. de eerste sessie is was meteen goed. op naar de volgende.

Awesome session with just 5 of us today!

When we arrived the wind was very strong, however we played it safe and took slalom boards as the wind was predicted to drop towards the end of the session. The W54 would have been faster in hindsight, but this was easy sailing apart from the strong wind at the start in which I made the fastest run. Later the wind dropped slowly and I couldn't better my speeds.

All in all: great, great Ray session, probably better than all of those in 2019! :P

Voor het eerst in jaren weer op de Ray. Top middagje met Sjouke, Anne-Evert, Oane en Tom. De wind zou er snel uitgaan maar daar hebben we weinig van gemerkt. In het begin stonden we te groot. Vooral de 32 Finish speelt er duidelijk een rol in, de Sonntag 30 was een betere keuze geweest. Later zwakte de wind af en ging de combi prima werken. Al met al een fijne middag. (12)

Voor het eerst op The Ray met goed gezelschap, mooie spot.
Eerst wat rustig aan gedaan,pr op alpha voor de rest mijn 4e snelste tijd.
 

STARBOARD