gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma34.81
2Paul Salomons33.81
3Robert Reekers28.72
4Pieter Rietveld28.31
5Arno Doeleman27.73
6John Overmeer27.57
7Rik Tigelaar26.34
8Frank Heinen23.72
9Michiel Lieberom17.32
10Eric Wind14.72
11Nicole Skodda14.44

Wind te zuidelijk

Waterstand in de winter nog nooit zo hoog gezien. Was dus ook choppy. Toch wel lekker weer zo eind februari.

Eind van de ochtend erop. Zuid a ZZW vlagerig.Wou de Tectonic Horned 24 type2 testen op spinouts ( waar sommige van deze skeggen wel de neiging naar hebben ), maar deze niet.Lag in de vinnenbak bij Telstar als nieuw, nou van mij.Had paar leuke runs water op.Max 70.3 km/u.wind viel weg om later gedraaid naar WZW vol terug te komen. 1 rakje naar de kant bij 67+ eroverheen getrokken ( onnodig lomp weer ), trapezekoord geknapt., giek gelukkig nog heel.In die wind niet meer gevaren.

Iets te vlagerig en wat te veel regen om er een rop dag van te maken...

-

rond 12 uur het water met een 7m....aardig windje maar niet geheel volgens de voorspelling. Wel lekker heen en weer kunnen surfen. Rond 14 uur.... waar is de wind nou? Even pauze dan maar... wind kwam weer even gewoon terug... en TOEN... hagel en wat beukte de wind er toen even giga op... niet meer te surfen met een 7m, 5.6 was toen beter geweest. Boel opgeruimd en in de bus van mij pa gedaan. Nog wat gezellig gekletst.Toen kwam er een fijn zonnetje en ook windje erbij... Voor ons te laat.

Morgen beter?!

Vrij hilarische prutsessie, toch maar gewoon posten. Eigenlijk geen fatsoenlijk rak gevaren en alleen maar rare dwarrel vlagen gevonden. Ook nog een totaal debiele actie gehad door bijna een zwaan aan te varen. Normaal hou ik altijd netjes de ruimte, maar dit paste ook wel goed bij de rest van de sessie. Toen maar gewacht tot de wind wat naar West zou ruimen volgens de voorspelling, maar dat leek ook niks te worden. Eenmaal aan de kant ging de windkraan vol open, maar dat leek me niet vaarbaar met deze set en ook geen zin meer om om te tuigen.

Volgende keer beter.

wisselende wind met in buien > 30 knopen

Eén rak heen en één terug.

Nou, dat weten we ook weer..... Surfen met een achillespees blessure gaat absoluut niet. Leuke sport, hardlopen. :-(

Sessie om snel te vergeten... 

GPS: Polar M400

NEILPRYDE