gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Vincent Valkenaers41.52
2Reginald Gyselinck38.38
3Rob Buis37.23
4Tom De Pauw36.42
5Patrick Miller36.32
6Dirk Hacha35.56
7Patrick de schutter34.46
8Brahm Cornelis33.27

pak meer wind dan gisteren , kleinste set genomen ..... en trager dan gisteren . Dus efficientie NUL ....

Vince heeft nog is een demo gegeven 

Ha ha, daar stond ik dan met mijn 80L board...
Wou eerst onmiddelijk rechtsomkeer maken, maar na een uurtje naar de "Pro's" kijken vanuit de auto leek de wind toch wat af te nemen. 
Dan nog wat gesukkel met mijn materiaal en onmiddelijk verzuurde armen door het nieuwe winterpak dat nog net wat te stroef zat...
Toch blij dat ik bij deze mijn koudwatervrees weer overwonnen heb, na weken niet te kunnen varen... Laat die zachte winter maar komen :)

cold session and super gusty but fun  i think new spot record :)

Heftige wintersessie in de badkuip van G-dam met toch een tiental speedies.

Afwisseling van echte hamervlagen en langere periodes met eerder te weinig wind voor deze set. Een paar keer geprobeerd om zo'n hamervlaag mee te pakken, maar het starten was voor mij niet evident....is dus eigenlijk geen enkele keer gelukt.

Maar toch fun genoeg gehad met een aantal underpowerde runs daartussen. Eerste sessie met de mXr Love Machine 49. Voelbaar kleiner dan zijn grote broer (LM54), maar duidelijk dezelfde genen. smaakt naar meer. Vin was eerder aan de kleine kant, volgende keer een iets grotere steken.

De "world fastest" had er minder moeite mee: die nailde gewoon 5 monster vlagen....spotrecord....en 84 km/h max in een zwembad. Fenomenale versnelling! Gefeliciteerd Vince!

Dat was gokken waar te gaan varen vandaag. Omdat de sessies van de afgelopen dagen nog in de armen en benen zat maar gekozen voor de Grevelingendam. Bij aankomst bij de grote kom was de wind nog aardig west en kwamen de golven al over de dam heen. Hmmm dan toch maar even starten in de kleine kom. Die is echt superkort en dus niet echt goed voor de 10 seconden runs. Op een gegeven moment waaide het kapothard in de vlagen en was de 85 liter van het speedboard veuls te veul.

Toen de wind doordraaide naar haaks en ik zelfs een @ kon maken in de kleine kom de boel maar  ingepakt en verhuisd naar de grote kom. Daar nog wat runs neergezet maar het beste was er bij mij wel vanaf en toen ik een keer helemaal het water uitwaaide met board en al wijselijk maar gestopt voordat ik wat zou slopen.

De 2 bestanden samengevoegd en in 1 sessie gepost.

Lightest guy with biggest sail -> smart choice :-P
But good fun!

Heftige wintersessie direct na het werk...

De 45 zou sneller geweest zijn in de hamervlagen maar de 50 geeft me meer vertrouwen zo in de winter... in het vervolg wel de asy links voor er onder schroeven ;-)

Dagwinnaar van de meeste kilometers op het water....

Topspeed dat is helemaal wat anders als de absolute wereldtop in 't zwembad meespeelt !

WINDSURFLAND