gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma35.06
2Alwin Visker34.9
3Bert Bodde32.54
4Hans Prins32.37
5Eric Kamminga32.32
6Bram Kloosterman32.29
7Jelmer Vries32.13
8Frederik Veenstra31.92
9Anne Fahner31.28
10Frans Werkman31.24
11Sander Knol29.81
12Albert van Deel25.75

Valt mee toch Gerlof?

Mooi middagje op LM en redelijk druk ook. 

Lekkere after work sessie. Wind was wat afgenomen. Heb de 7.8 van high wind naar low wind moeten omtrimmen maar dat mocht de pret niet drukken.

Super middagje, heerlijk gesurfd.

@Alwin, tis toch alweer 0,3kmh erbij he :-)

Prachtige dag. Heerlijk gesurft maar waarom ging het niet harder-)?

Een aantal laat zien dat dit prima kan.

Nu tenminste wel de runs die gps results ook aangeeft..

Prima opkomst ook. 

lekker door het wier staan raggen. best wel grappig.Eerst onzeker of ik wel door die dikke plukken kon.. maar geen probleem. Wel heel erg wennen aan deze vin.  Golven is echt helemaal niks met deze vin. upwind wou eerst ook niet maar langzaamaan werd dat beter. Moest helaas stoppen met de beste wind.. Voor eerst wel tevreden.

lekkere sessie, 7.0 krap vooral aan het  einde maar lekker weer , prima 

middagsessie met de kids, 1x np hornet 6,7 uitgetest. Kon weinig power in mn zeil krijgen. Tevens veel spin-outs. Wel mooi weertje.

 

Lekker door het wier staan raggen. Met Frederik ..best wel grappig. Eerst onzeker dat ik wel door die dikke plukken wier kon... Maar geen probleem. Maar wel heel erg wennen aan deze vin. Golven is helemaal niks met deze vin. Upwind wou eerst ook niet maar dat ging langzaam aan beter. Moest helaas stoppen met de beste wind.  maar voor herhaling vatbaar.

In het begin van de dag eerst een setje gered van een Duitser die niet verder kon vanwege een gescheurde spier. Een vriendelijke dame begeleide hem naar de kant en ik probeerde het setje vanaf de geul tegen de wind in terug naar de kant te krijgen. 1 setje  is al moeilijk om zwemmend te doen maar 2 lukte niet. Daarom een sleep gemaakt met mijn ophaalkoord en zo toch surfend terug kunnen komen (alleen halve varen was mogelijk). Na deze warming up weer een top dag gehad met mijn "fantasie" fin. Begrijp er niks van dat ik er zo hard mee gevaren heb, het hele grote voordeel was dat ik door de wiervelden kon varen, zelfs waar het tot boven het water groeide! Kon hier met heel veel controle ook heel veel gas geven.

Prachtig wat een mooie dag. Vandaag voor het eerst met de delta xt50 24 gevaren. Eerst even wennen maar later viel het niks tegen. En wat te gek om zonder problemen door het wier te knallen. Geweldig!

Mooie dag, net iets te laat een boardwissel gedaan...

Lekkere after work sessie. Wind was wat afgenomen. Heb de 7.8 van high wind naar low wind moeten omtrimmen maar dat mocht de pret niet drukken.

Valt mee toch Gerlof?

SURFCENTER