gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma35.14
2Anne Evert van der Veen33.27
3Rene Mienis32.59
4Pieter Hamstra31.83
5Peter de Zee29.56
6Kees Ozenga29.24
7Pieter Bosma26.74
8Henk IJbema26.14

1e keer dit jaar op de Houw. De richting moet wel zuidwest zijn anders vind ik het niet leuk varen. Vanmiddag was de richting meestal zuid-zuidwest en dat leverde een dikke stuiterbak op. Even was de richting meer zuidwest, toen ook de runs gemaakt. Helaas zakte het water toen snel, met als gevolg dat Pieter aan de grond liep. Ik hoop dat je rug snel weer hersteld is Pietje!

Tussen de buien door geklotst, gelukkig geen onweer. Graad of 19 en een man of 10 lekker bezig vanmiddag. Op naar de volgende!

Wat een leuk dagje moest worden eindigde al gauw met een crash, niet echt met veel snelheid vol op de plaat maar wel verkeerd op de giek geploft, zijkant ribben is zeer pijnlijk+rug +schouder, dit word even rust houden.

Leek me verstandig om na de buien nog even te gaan, maar was alsnog een paar keer schuilen onder het zeil. Door de harde regen/hagel was het lastig mijn ogen open te houden.

Met mijn voet blessure door een tailwalk van twee weken terug op het Lauwersmeer toch even geprobeerd. Alhoewel het goed voelde, had ik toch wat minder vertrouwen met de hardere wind. 7.0 en 75.5cm breed board was misschien ook wat te veel van het goede want het troch goed aan.

Al met al goed nog even gesurft te hebben en blij dat het goed gaat.

Eerste keer dit jaar op De Houw, samen met Pieter gestart. Na een poosjes draaide de wind iets naar ZW, toen de snelste run gemaakt. Helaas maakte Pieter een crash doordat het water zakte. Daarna nog een poosje gevaren in een stuiterbak en dikke bui. Toch ik de stuiterbak lekker gevaren. 

Die sx s op chop met 7.0 vaart best kut. Isonic 107 liep veel mooier. Wind zat maar richting niet ideaal, volgende keer wat meer west graag:)

Zelden zulke lastige omstandigheden op de Houw meegemaakt. Een rare rommelchop en geen enkel vlak stuk te bekennen. Windrichting was ZZW en in de buien zelfs Z. Positief was dat ik het gevoel had ontzettend hard te gaan over de golven en maakte veel goed als beleving.

STARBOARD