gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord36.4
2Johan Huitema35.71
3Jurjen van der Noord35.58
4Bram Kloosterman33.84
5Oane Kingma33.01
6Gerrit Bosgraaf-Feenstra31.58
7Janny Huitema25.33

lekkere sessie.. was weer heerlijk op Poepegat. had misschien beter met iets grotere vin moeten varen. Miste de lift in de downwindse run. die ik wel had met upwind varen...

Per abuis de gps uit gedaan en daarom twee tracks. Top avond!

Track 2 van 2. 

Wat een mooie avond op het P 'gat. Heerlijk gevaren met een leuke groep! Aan het einde nam de wind nog even lekker toe. Top!!

Lekkkeerrrrr met de boys gevaren.. Was heerlijk weertje en de wind was prima. Even over de chop moeten komen maar de 6.3 was goede keuze. wilde nog wel even langer varen maar de wind hield er mee op. Toen nog een rakje gedaan, met de drone van Jurjen.. al met al een Leuke avondsessie!

Great evening session on the Poepegat!! Only a handful of fanatics present today, the rest had been busy at the Lauwersmeer I guess.

I rigged the 7.8, but chose the iSonic 90 with it instead of the 117. I agree with Bram: I should've picked a bigger fin as well. The 31 is simply too small for this combo, which made it difficult to keep the board going downwind. Lesson learned for next time!

Jurjen also made some drone shots I believe, very curious how they turned out!

Sessie 31: De windkraan ging miraculeus om 18.00  aan en dat terwijl op het Lauwersmeer een uur tevoren de wind er helemaal geen zin in had.
De finish slalom 36 vin deed het gewoon fantasisch, een echte aanrader onder dit board. De club heren en een dame hadden een prachtige baan en jawel vergezeld door een drone...(jurjen Top!)  Enige logistieke problemen die soepel werden opgelost (sponsored by Janny) en weer een dag die eindigde als topdag..!

Heerlijke sessie met allemaal relaxte en lachende mensen.

was al weer tijdje geleden dat ik op poepegat was geweest en na twijvel blij dat ik ben gegaan.de ochtend sessie die ik al had gedaan viel qua wind tegen en mijn nieuwe 2015 7m blade moest nog wat getuned worden...iets minder downhaul en spacer bij cam erbij ...ect.

maar heerlijk zeil, na twijvel met 102 of 87l te gaan...toch 87 gepakt aan gezien mr de noord ook  7m pakte en 74 board...denk moeten geen praatjes krijgen ;o).

in begin met terug varen naar startplek hoge golven en dat was zeer tricky.....groot respekt voor janny die ook toen al begon!

gelukkig zei vuur engeltje johandat na uurtje wel vlakker zou worden.

hoopte op meer wind en 1 mooie vlaag met run van 60.maar was zo in control....de 500m zegt genoeg.

heerlijk genoten en ook tof dat jurgen nog even met drone filmde.

topdag!

GUNSAILS