gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra36.19
2Alwin Visker35.78
3Edwin Huijbers34.03
4Anne Fahner33.72
5Ingolf van Oostveen33.68
6Hans Prins33.2
7Eric Kamminga32.9
8Bert Bodde32.81
9Andries Keulen32.48
10Sjouke Hiemstra32.31
11Frans Werkman32.02
12Jelmer Vries31.76
13Paul Visker31.54
14Gerrit Bosgraaf-Feenstra31.29
15Johan Bulthuis30.43
16Tom Venema30.15
17Arjan Bolhuis30.02
18Marc Roosendaal29.9
19Siemen Leffers29.77
20Jonas Hulsbergen29.01
21René Bijmolt28.77
22Janny Huitema26.88

Ondanks het vele wier en pittige vlagen lekker gevaren. Krijg steeds meer "de ballen" om het board downwind vol over de chop te laten vliegen.

 

Mooie middag met goed gezelschap.

Even wat eerder terug van vakantie om deze dag mee te pakken. Geen spijt! Top dagje. Enige minpuntje was het vele wier. 

Het Schildmeer was weer ruim vertegenwoordigd op het water, gezellig!

Pieter was vandaag natuurlijk weer buitencategorie, maar ik ben zeer tevreden met de snelheden. (alvast van harte Pieter, posting zal waarschijnlijk na het badderen gedaan worden... dan lig ik al op 1 oor ;-) )

 

 

eindelijk wat puff in het zeil, @zeurmodus aan, kiters, wier ..     

@zeurmodus uit ,  toch lekker gevaren 

Weer lekker middagje. Advies was was groter board voor de windgaten. Kleiner was sneller geweest maar had geen zin in wisselen. Snelheden vallen me weer tegen. Alle vertrouwen maar ik doe wat niet goed. Ingolf, mooi dat je het weer te pakken en beter nog! 

Eerste half uur overpowered. Van het water af gegaan, vond er niks aan. Na een ruime pauze hervat. Wind was iets afgenomen, daarmee werd het voor mij wat handelbaarder. De snelheden gingen toen ook omhoog. Dag toch nog positief afgerond.

Vlagerige wind met af en toe stevige vlagen. Eerst met een rechte vin gevaren en later overgeschakeld op een wiervin, om wat dichter bij de kant te kunnen surfen. Valgen waren wat kort voor goede runs. Maar heerlijk in zon, niets te klagen.

Heerlijke surfdag op het lauwersmeer. wind was wel aan uit. ben begonnen met de 7.0 en FF 89 liter. maar daarna snel al de FF 106 gepakt. daar ook sneller mee gevaren dan de FF 89.

Mooi dagje, de snelste sessie dit jaar, de runs bij de dijk gemaakt was wel een beetje te ruim, later op de middag werd dat wat beter en het water vlakker, en toen nog een mooie run samen met Alwin gemaakt beide tegelijk in de run en beide precies dezelfde snelheid 67,90 km weet niet wat Alwin zijn suunto er nog van maakt maar was wel mooi zo samen, dat is het mooie van de motion gps wat je leest dat is ook de post snelheid.

Nou je hebt de oogjes nu vast nog wel open Ingolf, dat badderen doen we op zaterdag avond, nu even snel onder de douche geweest, en er was vandaag nog wel een snelle surfer al kon hij het net niet redden, al met al wel weer een super dagje.

Mooi middagje. Het ging allemaal niet vanzelf maar dat mag de pret niet drukken. De 7.0 was voor mij te groot.

Heerlijke dag, mega afstand gevaren (voor mijn doen dan). Was genieten

Lekker dagje op Lauw!! Super mooi.. helaas net AVG onder de 50!

Lekkere afterwork sessie met Andries op lagio. Toch maar gekozen voor de 7.8 en de 107 er vanuit gaande dat de wind wat zou afvlakken. Dat kwam ook wel uit maar het bleef soms aardig buffelen :-).

Heerlijke after work sessie.

-

Kreeg de snelheid er vandaag niet echt uit, had achteraf toch beter een 7.0 kunnen pakken, maar verder wel lekker gevaren :)

Ging niet echt soepeltjes vandaag. 

Bijzondere middag. Volgende keer toch maar mijn eigen plan trekken. Eerst met de 107 begonnen. Vond ik te groot. Daarna met de 87. Na 1 rak brak de pees van de mastvoet. Mooi stukje gezwommen. 

Zal eens kijken of ik mijn GW60 kan laten repareren. Geen zin om weer een nieuwe te kopen

Nog een fraaie NM.

 

 

Beste wind gemist.

Maar heerlijk gesurft.

Runs bij dijk ipv wiervelden.

Achteraf crossfire moeten pakken.

Liep beetje uit de vlagen met 6.3.

Ook crash vest geprobeerd,zit heerlijk en geeft ook veel warmte.

Kon zo mooi met 2/3 mm surfpak surfen.

 

Lekkere afterwork sessie met Andries op lagio. Toch maar gekozen voor de 7.8 en de 107 er vanuit gaande dat de wind wat zou afvlakken. Dat kwam ook wel uit maar het bleef soms aardig buffelen :-).

Heerlijke dag, mega afstand gevaren (voor mijn doen dan). Was genieten

Heerlijke dag, mega afstand gevaren (voor mijn doen dan). Was genieten

TRIBAL