gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rolf de Ruiter38.32
2Johan Huitema33.96

Met een aardig groepje bijeengekomen bij trintelhaven waar we redelijk gespreid met verschillende ambities onze locaties gingen checken. ik besloot om om het nieuwe stuk heen te varen omdat ik geen zin had in lopen. toen helemaal naar de grote kom gevaren om die ook meteen maar even te checken, daarna verder terug gezakt naar de nieuwe kom en daar de meeste kilometers gemaakt. helaas wel de hele dag alleen gevaren want de anderen waren elders een spot check aan het doen die met crashes en drijfzand niet al te best verliep.

de laatste anderhalf uur ging het heerlijk waaien en de runs gingen omhoog. het vaatje begon leeg te raken maar de 70avg kwam ook in zicht dus toch maar even door bijten. dit werd mijn snelste sessie ooit op medium board (geleende 112 van Niek, thanks kerel!) 2x boven de 74 gepiekt. de mk2 blijft fenomenaal, niet normaal hoe lang ik door kan blijven duwen op die vin zonder dat ik er van af gegooid wordt. 

voor de terugweg even overgestoken en via de ijsselmeerzijde terug gevaren naar Trintelhaven, die kant lijkt toch wat te grillig en vlagerig om echt hard te kunnen gaan maar wie weet nog eens met andere richtingen checken. Los van de eenzaamheid was het een prachtige sessie op een ongelofelijk mooie plek!!

Sessie 22: na een discovery mudwalking nog een paar rakjes gemaakt aan de ,havenkant, wel tevreden over de Sontag 28, in vlagerige haakse wind een goede partner...! Ben wel erg benieuwd naar de eerste kom...! 

NEILPRYDE