gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Marco Bos34.57
2Orjan Zandvliet33.16
3Bram Kloosterman32.15
4Jelmer Vries31.92
5Pieter Hamstra31.29
6Sjouke Hiemstra29.58
7Kees Ozenga25.15

Lekker even gevaren en een hele lekkere run!

Was een mooi dagje op het lauwersmeer. zonnetje scheen en zeker niet koud. had mijn verlenger verkeerd staan, dus achter de dammetjes dit verholpen..... had ik beter niet kunnen doen. op het water kun je niet echt goed trimmen. heb eerst wat lopen kloten daarmee. de 7,7 was ook een betere keuze geweest denk ik... later even een bakkie met Kees gedaan, na de pauze was het ook al uit met de wind. helaas.... op naar de volgende keer.

Super lekker gevaren!!! Top dag. Venom S2 7,0 was vandaag lekker in trim!

Lekker even gevaren. Op technische mankement van mijn zeil na. Dacht aan een gebroken crossbatten. Maar bleek later uit het camberhoesje zijn geschoven. Daardoor bij lange bij na de power niet wat het zeil anders heeft.  Ben maar gestopt. Maar was wel leuk om volgas over het meer te scheuren.

En was weer mazzel hebben met de vlagen onder de kant . 

 

Weer een top dag...

Helaas te laat voor de betere wind, bijna iedereen was al weg, eerst nog een poging gedaan met de ff112 maar dat was helemaal niks, toen de ff129 er maar onder en dat was de eerste keer met dit board en dat valt niet tegen, loopt ook weer lekker los, bij de dammetjes 1 run gemaakt en toen was het daar helemaal over en uit, de andere runnen bij de sluizen gemaakt, de wind trok ook weer een beetje aan gelukkig, stond op het punt om er maar mee te stoppen. 

Niet mijn dag.

KA