gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid40.97
2Marcel Braas38.66
3Raymond Wortel38.49
4Johnny Tuijn38.17
5Marco Bakker37.51
6Rolf de Ruiter37.22
7Wouter van Hilst35.01

3 e keer !! lekker, maar toen we stopte 6 graden beetje fris !!

Vandaag was ik voor het eerst op 't Kuitje. Als een held op sokken ging ik te water dus ik had nogal wat te overwinnen. De eerste rakken bij zowel de eerste als de tweede bank achter Marcel aan gevaren en heel veel aanwijzingen gekregen. Het duurde even voor ik comfortabel werd en alle oriëntatiepunten begreep, maar dat lukte.

Op een gebroken zeillat na, maar dat kan overal gebeuren, geen schade gemaakt. Ik begon met m'n UFO G10 vin, maar in tweede instantie heb ik ook m'n carbon vin onder m'n board geschroefd. Daarmee heb ik lekker heen en weer gevaren en dat was m'n doel vandaag. Wat een machtige spot.

Marcel bedankt voor alle aanwijzingen!

Mijn nieuwe iSonic 50 is goedgekeurd. Super lekker board. Helaas brak mijn lat van mijn zeil vandaag. Dat was heel lang geleden dat ik een lat heb gebroken. Maar weer eens uitzoeken hoe ik die kan repareren of nieuw kan bestellen.

Lovely session with good people and testing the proto with Gautier.

Even though I chipped off a centimeter of my fin from a stupid mistake in the beginning, it was still my best session here so far, really liked it today! even have a little pb on @ .

Een zeehond knalt niet 2 x op dezelfde bank. Niks geraakt dus vandaag en lekker vlak langs het kantje kunnen knallen.

7.0 liep lekker er mijn met Sun Cure en secondenlijm 'gerepareerde' vin deed het ook goed, geen spinout mee gehad. En sneller dan gisteren met minder wind :-P

Jammer dat de wind er deze week uitgaat, ik begin de smaak net te pakken te krijgen op deze bank..

 

Na nachtdienst met weinig slaap erna toch maar gaan surfen, vooral heen gegaan om stokken te plaatsen om aan te geven waar mosselbanken zitten op 2e bank voor rest van het jaar met NO wind en dat is nu rekelijk gelukt, wind leek even toe te nemen, maar toen we op 2e bank redelijk konden varen gezien getij was wind voor mij met Falcon 50 en 6,3 net wat te weinig op 2e bank, wel even lekker gevaren ondanks dat het niet full power was en niemand zover ik weet met vin een mosselbank geraakt op 2e bank

 

 Lukte mij net om 5 runs te maken, was verder wel behoorlijk fris,  zeker met gaten in mijn surfschoenen, zelfs na 2 rakjes nog even naar de kant  gegaan om handen in auto uit te laten tintelen. Hopelijk snel weer warmere windrijkere NO wind dagen

Ging een stuk beter dan gister. Was qua hoek beter dan gister. Jammer dat ik nog een gescheurd paneel opliep aan het eind. Gewoon plakken en verder varen. :-) Wel bar koude jatten vandaag. Was gezellig druk vandaag.

Wonderful day!

Gambled on the proven combination with 5.7 and Speed50

As I have a new 23cm asy fin, I use the old 23 (now 22?? ) to destroy on the bars.

But everything was fine, only used the first bank and I enjoyed myself.

Bit cold in my 4/3mm suit, 5mm should have been better in 5dgr..

STARBOARD