gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Luc Salomons36.56
2Rolf de Ruiter36.55
3Rob Allersma36.46
4Jens Salomons36.36
5Paul Salomons36.02
6Jan Hattuma35.11
7Ardie van Olst34.54
8Pieter Rietveld34.46
9Marco Lambers34.39
10Simon Dijkstra34.11
11Eric Bos33.32
12René van der Weijde33.29
13Eric Wind32.27
14Gijs van Driel32.21
15John Overmeer31.95
16Aart Veerman31.55
17Frans van Raaijen31.21
18Arjen Mol31.15
19Maurice Janssen30.77
20Rene Stoel30.08
21André Oost28.28
22Bert-Jan Prins28.01
23Frank Heinen27.75
24Robert Baas27.43
25Roy de Vries27.2
26Roy de Vries27.1
27Kirsten Baas24.35
28Nicole Skodda20.52
29Dieter Heinemann18.23

Eerste keer weer na 3 maand. Even weer het gevoel, heerlijk.

Voor de harde wind er regen naar huis :-)

Lekker gesurft:-)

Setje liep mooi los over de chop.

Nog een top dag op mijn waveboardje, deze keer wel met 3.4. In het begin af en toe wat dobberen, later power zat!

Runs naar buiten gemaakt.

Een prima temperatuur, veel wind, waterstand weer iets hoger, wel veel chop.Mooie omstandigheden, jammer dat ik er te weinig mee kan/durf. Halve wind wat heen en weer gecruised op de klapperende golven. Het board een enkele keer op een iets vlakker stuk iets down laten gaan...... Respect voor de mannen die hem wel over de chop gooien.

De wind leek lang op zich te laten wachten. Thuis rustig aan gedaan en kalm aan die kant op. Eenmaal op Horst leek het ook nog rustig. Maar de verwachtingen waren pitttig dus toch niet de 7.1 opgetuigd maar de 6.4. Dat was een goeie keuze. Ook de w54 maar even laten liggen en wat meer volume van de is87 gebruiken. Eenmaal op het water begonnen de vlagen goed door te komen. De is87 kwam erg omhoog met de punt dus de giek maar wat naar beneden gezet. Dat hielp flink, vooral downwind. Halve wind kwam ie nog steeds wel wat omhoog. Misschien de mastvoet wat verder naar voren. Had hem nu in het midden. Het was weer zoeken naar een stukje vlak. Snelste run kwam aan het eind toen ik eigenlijk hoogte aan het lopen was maar toch nog een mooie vlaag aan zag komen en de 68 2sec max op display verscheen. Met een run van 65 krikte die nog net even het gemiddelde nog wat op. De gyro accu was leeg en stopte ermee. Mijn fut was ook op dus maar naar de kant. Eenmaal ingepakt kwam de voorspelde "trog" over, hele harde vlagen, nu meer uit west/noord-west en een bak regen. Ik zat gelukkig net weer in de auto. Dat was de 2e sessie in Maart. Gaat goed zo!

Volle bak wind en regen. Rond 15.45 zelfs even windkracht 10 gem.

Deze keer de PD 53 met een rechte crossfire 27 gevaren en dat gaf duidelijk meer lift en vertrouwen op de toch lastige chop.

Wat een geweld!

Vmax 72,18 km/u PRRRRRRRRR

Vlagerige middag op Strand Horst. Moeilijk om snelheid te maken, maar lekker gevaren met de Horst locals

Flink aanpoten. Moeilijke chop, maar mooi weer een sessie in de pocket.

Lekker pittig dagje.. van 0-100 in een paar minuten. Het was bikkelen met 6.2.. stilstaan en dan overpowered. maar wel super lekker. gezellig met Ardi een Rolf. Bikkel die Rolf, en maar door blijven gaan. topdagje

wel lastig om runs te maken, was niet zo heel vlak water

Wat een sessie! hagel, regen, onweer, zon... van alle seizoenen wat. Pittig. Super voldaan en leuk om de spot te leren kennen.

Eerst met 5,6 en isonic 90 en dan switch naar CV1 90liter. Toen ging het top.

 

 

Windsurfvlogs: www. youtube.com/c/KirstenBaasNED166

Beetje te vlagerig om een echte top sessie te zijn,en achteraf werd het nadat ik het water af ging beter qua wind en weer maar toch weer een heerlijk dagje met het wave setje.

3e sessie van deze week met wederom een bult wind. Elke keer met een andere set gevaren, maar maakte qua snelheid niet veel uit.

zo, heftig dagje en mijn armen zijn weer een stukkie langer. 6.3 was lichtelijk overdreven. de hele dag geen vlak water gezien helaas want met deze wind hadden er dikke snelheden in kunnen zitten. Wel een leuke battle met Rob tot het einde, het zat allemaal lekker dicht bij elkaar:)

 

Erg veel wind in de middag op het meer. Lekker laten lopen, en de boel heel gehouden. Goed gevaren Rob in deze omstandigheden!

Heb nu al weer zin in de volgende sessie.

 

 

En weer veel wind. Gevaren met de 5.5 Mach1 ( had ook groter of kleiner gekund ).Flinke chop weer die alles qua speed lastig maakt en je daardoor ook minder risico neemt, willen geen schade.Nou Rolf sta je net voor me? Bovenste plekken very close, geloof ik.Eric Wind bedankt voor de foto, Aart stuurt de foto door.

Vierde surfdag in een week, stond met 6,3 aan de grote kant, Hotrod 29 lekker in deze condities. Tsjonge, wat een harde wind in de frontpassage.

Wow heute gab's nix für mich zu reissen, habe mich praktisch den ganzen Tag nur ins Wasser gestellt und gehofft, das der Wind etwas nachlässt, was er aber nicht tat.

Ich bin einfach nicht klar gekommen mit dem - wiedermal - extrem niedrigen Wasserstand und dem extrem starken Wind: Immer wenn ich ansurfen wollte stecke die Finne im Modder und genau dann kamen immer die Hammer Böen, wie gesagt, bin ich nicht mit zurecht gekommen. Vielleicht werde ich auch einfach nur zu alt für sowas ...

Veel wind en chop, maar weinig puf en motivatie. Kon mijn draai gewoon niet vinden. Eerst kwam ik met de vlagen iedere keer verkeerd uit en/of was ik toch niet gepowerd genoeg. Na de dikke bui even naar de kant gegaan om weer wat moed te verzamelen. Toen met de gedraaide wind een stukje het water op gegaan, maar toen stuiterde ik er compleet vanaf. Misschien had ik toch nog even wat verder op het water moeten kijken, maar ik geloofde het wel.

 

in de ochtend voor de wind gevaren. was wel lekker druk aan de kant

eerste sessie van het jaar.
Blij dat ik gevaren heb, heel blij om toch te gaan. Niet echt een bijzondere sessie, behalve 2 crashes haha

Mooi dagje met heel veel sterke vlagen en chop.

3e sessie van deze week met wederom een bult wind. Elke keer met een andere set gevaren, maar maakte qua snelheid niet veel uit.

NEILPRYDE