gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Martin van Meurs38.72
2Manfred Malcorps37.87
3Pieter Rietveld37.09
4Rolf de Ruiter36.73
5Rob Allersma36.65
6Edwin Huijbers36.53
7Gijs van Driel35.7
8Niek de Vos35.39
9Ardie van Olst34.39
10Arno Doeleman33.97
11arie de bie33.19
12Marco Lambers32.86
13Frank Heinen32.83
14Haijo Switters31.91
15Paco Dor31.72
16John Overmeer31.69
17Arjen Mol30.46
18Marcel Smit30.21
19Maurice Janssen29.51

Super dag. Op naar de volgende!!

Best choppy en kneitervlagen. 

De Venom 6,3 geeft inmens power en wil alleen maar versnellen.

Meer dan het poppetje op dit moment. 

Leuk om marcel weer als vanouds te zien knallen, ging er goed overheen!

Veel meer wind dan voorspeld.

6.3 Was te groot.

Afterwork sessie,even aardig gevaren al was zeil in de vlagen wel een maatje te groot, en waren de flatspots wat schaars...

Some tests on the new Venom. I didn't push speeds apart from a few runs on the speedboard after testing some things on the Falcon 90, but felt what's possible and knew enough. 

Mooie doordeweeks middag.

Toch nog vrij veel chop voor de missile.

Vmax 67,54 km/u

Het ging behoorlijk tekeer vandaag op het Wolderwijd. 

Veel respect voor Marcel!! Zijn doorzetten maandag en vandaag heeft resultaat gehad! 

Prima middagje! Niet helemaal de snelheden die ik gehoopt had met deze wind maar het water werkte niet mee. Wel lekker gevaren en was weer gezellig!

poeh wat een matige sessie. ik ging al met te weinig energie het water op maar je moet toch iets. Deze keer wel het speedboard gepakt, die laat zich toch minder makkelijk over de chop rammen zonder controleverlies, goed om te weten, volgende keer in zulke omstandigheden toch weer de ff79. Alsnog een lekkere run gemaakt aan het einde, dat maakte een hoop goed.

Weer zo'n dag tot ieders verbazing; geen pijn in de armen, vol vertrouwen, verbeterde pr van het board en een 5 km hogere avg dan maandag. Vraag is; komt dit door de andere vin; Sonnetag GPS weed 30 of toegenomen zelfvertrouwen in de combo of mijzelf. Ik hou het op de combinatie van ...........

Max speed 62,5 op de display.

Display gaf een avg van 56,01 aan. GPS site geeft minder aan

Sinds juni 2016 niet meer zo'n snelle sessie gehad

Dag afgesloten @ bellini's.

lekkere 1e sessie in 4maanden.

Yes.. eerste keer met isonic 90. was wat veel volume voor de harde wind, maar als de wind even iets minder was... liep het prima! had maar een uurtje de tijd, vlak voordat de zon onder ging. kan niet wachten tot een volgende keer.!

 

Vanaf 15.30 uur op het water, wind was even minder maar trok later weer stevig aan.

Was gezellig en de omstandigheden waren prima. Waar ik wel van baal is dat mijn armen (denk door het winterpak) na een half uurtje surfen volledig verzuurd raken en ik diverse runs vroegtijdig moest afbreken omdat ik de giek nauwelijks meer kon vast houden. 

Om 16:00 uur op het water, chop had zichzelf ook wederom uitgenodigd.Had de 5.5 te weinig loose gegeven,. Doel niets slopen, dat is gelukt. Tijden hadden wel wat sneller gemogen,weinig risico genomen.

Ander koekie dan maandag, nu met 6,3 op 86 liter, select SO7 31 slipte, tijd voor de schuurspons of een andere chopproof vin.  Vechtsporttraining de avond ervoor helpt niet ;-)

Weer een heerlijk dagje speeden. Heb nu voor de dagen met veel wind eindelijk wat kleiners: NP Evo2 4.7 en 5.1. Vandaag was de eerste keer met de Evo2 5.1 en heb het idee dat we wel vriendjes gaan worden. Hopelijk krijg ik de 4.7 ook nog op orde, want daar doet een camber/lat vreemd.

Moest qua houding wel wat wennen aan de evo2, maar de snelheden en vaargevoel vielen niks tegen. Kan ook komen doordat de downhaul misschien wat te weinig was. Later had ik hem iets verder doorgetrokken en toen kon ik mijn houding beter vasthouden. De armpjes waren toen al te ver uitgerekt waardoor dit iets is voor de volgende keer.

Jippie,  eindelijk weer eens op de plank... en wat een wind vlagen op het einde (rond 16 uur)...niet meer te doen... armpjes werden moe.

Wel blij met mijn pr's !!! toch mijn max net iets hoger. Dan smaakt naar meer!

Ps pa bedankt dat ik zo op een setje van je kon surfen toen aankwam!

lekker gevaren maar geen kracht meer na twee nachtdiensten dus te vroeg weer naar de kant op naar devolgende sessie

Weer een lekkere sessie zo aan het 'begin' van het jaar, helemaal toen het zonnetje nog even doorkwam!


Niek thanks voor het lenen van het boardje (wat nu niet meer van jou is hehe), Rolf voor het testen van je vin en Ardie voor het splitten van de track waardoor de rit naar huis eraf kon ;)

Mooie doordeweeks middag.

Toch nog vrij veel chop voor de missile.

Vmax 67,54 km/u

AVANTI