gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hans Kreisel40.3
2Dennis Klaaijsen39.73
3Fabian Crombeen37.01
4Danny Strynck35.5
5Paulus Liebig35.04
6JeanPierre de Waard34.9
7Rob Buis34.12
8Ferry Saber33.91
9Pat Erauw31.08

JIHAA !????????????

Set PR. Square winds so difficult to have good 10 s runs. All alone at the outer damms. Max display 81.00km/hr

Lovely session

12°C eerst eventjes met de Speed 45, wind nam helaas af, kreeg het ding niet meer in plané thv. de windluwe middenstrook. Dan een uur voor donker nog de FF79 eronder en wonder boven wonder kwam de wind terug (zoals voorspeld, maar daar heb je de laatste tijd weinig aan). Dan met Hans het licht uitgedaan, nou ja, Hans het licht zien uitdoen :), niet meer dan een vage grijze schim in de verte bij zijn laatste gijpen.

Was weer een topdagje niet willen missen

Heerlijke middag op zonnemaire.

 

Was best vlagerig en de vlagen waren ook echt hard....later in de middag nam de wind af helaas had nog wel een uurtje over.

Ik had woeste plannen vandaag,

Een NM, een goed uur en een mooie @. Al die goede voornemens wist ik in de 1e run zelf helemaal te verpesten. Voor de NM veel te ver naar achteren doorgevaren met het speedboard, allemaal met het idee om een NM zonder @ te kunnen maken. In mijn enthousiasme kwam ik dus veel te dicht onder de dam terecht en daar heb ik zeker 20 minuten liggen klooien om weer weg te komen in geen wind gevolgd door mokervlagen. Gelijk knap verzuurd door al dat tobben.

Toen ik eindelijk terug was eerst maar even uitgerust maar het kwaad was eigenlijk al geschied. Vervolgens maar het zekerheidje van de Falcon 89 gepakt en toch nog ff lekker een paar baantjes langs het dammetje heen en weer gevaren. Qua resultaten niet de beste dag vn het jaar maar van een mindere dag toch nog het beste weten te maken en een goed gevoel overgehouden.

Afterwork session at Zonnemaire super square but so nice really missed these sessions this year!!!! Sailed untill i could not see around 17:30 and the seaguls popped out from nowhere so i thought it was wise to stop before i smashed one.

KA