gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Marco van Boven30.8
2Michael Smits27.45
3Arian de Visser26.34
4Floris Wondergem26
5Marcel de Bok24.5

Not as strong wind as expected, but a nice session. Wind decreased a bit during the day. Best runs at the beginning of the afternoon.

Niet mijn beste sessie maar goed... volgende keer beter

wat een dag... heb de afgelopen weken heel wat uren gestoken in de restauratie van een oud custom boardje van Sjef. deze is 53 breed en ik schat hem op zo'n 70-80 liter. vandaag zou het 20-30 knopen worden, dus ik heb hem maar eens meegonemen naar de schotsman:). de ellende was alleen dat het helemaal niet zo hard woei... begonnen met de 7,0 op het custom boardje, na 3 rakjes scheurde er uit het niets een paneel kapot...

 

6,3 opgetuigd omdat het volgens de anderen stevig woei aan de dam en ik had zelf ook wel zo'n vermoeden. ongeveer 25 km gevaren, maar ik stond underpowered op een verschrikkelijk klein boardje, maar goed ik wilde natuurlijk niet stoppen want ik wilde het eens proberen. 

 

later was de wind helemaal niets meer, dus de 7,8 opgetuigd, daar haalde ik 53km u en dus de max mee....

 

ik hoop dat er binnenkort veel wind komt want ik heb mijn spulletjes klaar liggen!

De voorspelling was geweldig! ;-) Tweede helft middag zou het ook door blijven waaien. Helaas viel het in werkelijkheid erg tegen. Begonnen met 7.8 en 111 ltr. Uiteindelijk zelfs de 130 ltr nog gepakt maar het werd alsnog niets meer. Jammer, op naar de volgende keer!

Not as strong wind as expected, but a nice session. Wind decreased a bit during the day. Best runs at the beginning of the afternoon.

GUNSAILS