gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Joosten36.02
2Hugo Hekkenberg35.55
3Remco Heida 33.29
4Halewijn Vermeulen33.23
5Robert Baas32.77
6Quinten Joosten20.15

Was weer een lekkere dag surfen.
Ondangs de harde wind en de katapults was het weer lekker knallen!

2de sessie van de dag. Wat een heerlijke surfdag. In de morgen op de Gouwzee in de NW klostbak gevaren en daarna thuis eten en andere spullen in de auto en op naar het Amstelmeer. Daar aangekomen was de wind in de vlagen goed voor 6,4 maar evengoed 7m2 gepakt omdat alles buiten de vlagen niet heel hard was. Ik had mijn favoriete 7m2 giek niet mee waardoor het erg lang duurde voordat ik de andere giek zo had getuned dat er lekker mee te varen was. Ik kwam het water in en ik kreeg te horen dat de beste wind al was geweest. Gelukkig kwamen er later nog een paar vlagen die ik redelijk heb kunnen pakken. De max van 70+ was dwars over de golven onder de dijk. Daar maakte ik hogere pieken maar langzamere runs. De andere kant op de snelste run gemaakt. De wind was vrij haaks waardoor niet helemaal duidelijk was welke richting op beter was.

Wat was het amstelmeer vlak! en soms poeierde de wind goed door...

Ik was begonnen met de 7.0m. Daar de eerste run 67 max 65 run mee gevaren. Nog maar een runnetje.... Wind nam toe waardoor dit maatje toch te groot was... Dan maar omtuigen naar 6.2m

Dat ging stukke beter.... Al met al een heerlijk dagje varen!

Dat was even knallen. Mijn PR gevaren op de 2 sec run, 500 meter en de 5 x 10 sec run, helemaal top.

En het was nog gezellig ook. Geweldig om te zien hoe Remco de auto's probeert in te halen over de chop...

Mooie dag, veel surfers zo op een dinsdag middag op het water.

Eerste keer met de 114l V10! Lekker boardje, hoop potentie!! Wel volgende keer de 36 GPS6 gebruiken ipv de 33.Had te weinig lift.

P7