gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Patrick Depoorter26.26
2Danny Strynck26.21
3Marie-Paule Geldhof25.77
4Kurt Van Holderbeke24.84
5Arian de Visser24.58
6Patrick Lievens18.57

Voor het eerst naar Paulina. De voorspelling was ruim maar helaas bleek het veel minder hard te waaien. Niets aan te doen, een matige sessie. Kortom, hard voor weinig! Maar wat een mooie spot! Heel veel lopen en gesjouw maar een beetje ploeteren hou ik wel van! Een mooi avontuur weer! Gezellig met veel bekenden en minder bekenden ;-)

Geen super dagje, misschien wel iets te lang gewacht met optuigen= maar we zagen de buddy's maar nu en dan planeren... wel zalig weer en dicht bij de deur.

Not the wind we were waiting for.

Board/Fin to smal, but changing gear at Paulina is not obvious, so stayed on it hoping the wind would fill in after all. Hard to go upwind, first hour upwind against the tide, was difficult not to come to close to "het schelpeneilandje" .

Great weather today, imagine windsurfing on october 12 in Shorty and not cold, on the contrary!

great spot, great weather, great people, good day.

Zuid wind...In begin niets van wind... Nu en dan stilstaan en veel moeite om door te planeren. Veel opkruisen ook, waardoor veel overstag gegaan is en er geen enkele deftige gijp inzit. Toch blij terug 46 km op het water te zijn geweest; Was weeral veel te lang geleden !!! ;-)

Voorspelling werd niet gehaald, wind kwam niet goed door. En dat gezeul over het strand met dat grotere spul, wat een klus, dat is al een conditietraining op zich. Volgende keer beter.

WINDSURFLAND