gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gabriele Santoni28.22
2Andres Baas25.26
3Simon Dijkstra24.31

's ochtends naar klimpark en bij terugkomst leek er redelijk wat wind te staan. Dus de 7.9 zou moeten kunnen lukken. Echter eenmaal op het water had ik toch graag mijn 9.3 gehad. De wind zat niet in Torbole maar bij Riva. Alleen helemaal op het eind nog een paar mooie vlagen, waarschijnlijk van het onweer in de buurt. Dus toch maar naar de kant voordat de wind echt gek gaat doen. Dat was wel een goeie beslissing want de wind kwam plotseling hard uit oost en later uit noord. Er rommelde wel wat achter de bergen maar gelukkig niet dichtbij.

Na een ochtend uitje, smiddags weer op de camping. Het waaide stevig. Twijfelde of ik zou gaan. Handen doen wel erg pijn. Misschien even licht varen. Dus de 111 en de 7.9. Na wat gesprekken en heen en weer sjouwen van materiaal het water op. Simon was al een tijdje op het water.
. Het was een klotbak waaedoor ik de kleine set niet in plane kon krijgen. Wind was sterk genoeg maar het wou niet. Na een tijdje door dobberen lukte het wel. Heeeeerlijk dze set om meet te varen. Zoveel lichter dan de 132 en 8.6. Mastvoet wel een beetje te ver naar voeren voormijn gevoel.
Na 2 rakjes deden mijn handen wel erg pijn. Nog 1 rakje met Simon opgevaren en dan voll speed terug naar de camping.
Korte sessie maar prachtig..(net niet genoeg 10 seconden runs)

SEVERNE