gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Audun Muribø39.6
2Tor Kjell Grytnes 37.01
3Alexander G Buch36.98
4Alexander G Buch36.4

Topp dag på Kloster! Skummelt grunt. Vannstand - 4 i fjorden (Hyde.dk) og 17 m/s i kastene presser vannet sørover og førte til at vi tok nedi med 16 cm deltafinne. Veldig fornøyd med pb på 2 sec og average++. Audun imponerer igjen med 42.49 Max 2 sec !!

Flott dag på Kloster. NV vind ga skikkelig lavt vann. Måleren (hyde.dk) viste -0.04. 14cm deltafinne var passe, men likevel skrubbet jeg nedi noen steder når vinden var som sterkest. Bare å holde full gass å håpe det blir 2cm dypere :) 

Jeg fikk god trening i å løpe i gang brettet på grunna, men prøvde å holde brettet i plan de 2km mellom de to dypere områdene på nordøst- og sørvestsiden av spoten. 

 

Rimelig spesiell plass med kanskje 15cm vanndybde i snitt. Brukte mesteparten av tiden på å gå på myren og studere Kiterne. Skulle gjerne hatt litt mer tid her siden vannet var så flatt og fint for å gå raskt.

Veldig uvant å seile med 14cm finne og ble ikke trygg på den den timen jeg hadde i bra forhold. Etter 4 turer ut traff jeg en stein og ødela brett og finne. Med litt mer tid til å bli vant til psycho finnen og det grunne vannet hadde sikkert denne plassen vært utrolig bra for å seile raskt.

 

 

Etter 1 time på land med skifting og pussing av finne og bytting av brett var klokken blitt 18 og jeg stakk utpå på ny. Fikk noen turer i grei vind, men så droppet den mer og mer. Sykt fin plass å seile egentlig, men trengs en del tid for å venne seg til, med bare litt mer vann og mindre steiner hadde sikkert denne plassen vært magisk.

 

 

STARBOARD