gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Raymond Wortel35.31
2Wouter van Hilst34.58
3Marco Bakker33.62
4Remco Heida 33.33
5Henk de Geus31.61
6Gauke de Vries29.73

Eerste keer met mijn EVO9 7m2. Dat was plug and play want het zeil stond er meteen lekker op. Daarna op standje overleven naar de overkant gevaren omdat 7m2 niet de maat was maar midden op het Amstelmeer eerder een 5,6m2. Eenmaal bij de dam ben ik voorzichtig de run ingegaan omdat ik mega mega overpowered was halve wind. De set wilde liever de lucht in dan vooruit. Het was een hele prestatie om de set op het water te houden. Eenmaal onder de dam heb ik mij redelijk gecontroleerd laten afvuren en dat resulteerde elke keer in runs van 66 met een max van 69 a 70. Een paar keer lukte het om een mega vlaag te bedwingen waardoor je dan meteen runs van 68 a 69 kon maken. Echt super vet om met 7m2 die ik voor de eerste keer gebruikte zo hard te gaan. Niet verwacht dat ik met 7m een Amstelmeer PR zou varen.

Yes Yes Amstelmeer PR met 7m2

Finish Fast 28cm met een EVO9 is een heerlijke combi

Lekkere eerste sessie na bijna 3 maanden niet gevaren. Bij vlagen waren de condities erg ruig dan was het overleven. Bij vlagen ging het surfen goed. Het was wel frisjes.

@Remco Kes: gefeliciteerd hoor. Niet te geloven om in die condities met een 7.0 te varen. Bikkel!

De eerste sessie van 2018 en direct met mijn nieuwe speed slalom board. Benieuwd wat die kan. De eerste rakjes voelde direct goed en ik kon het board direct de sporen geven. Twee runs direct net onder de 60. Na nog wat trimmen kwam ik al boven de 62. Leuk dat we vandaag met zijn zessen waren. Na een run richting de dijk voelde ik al dat mijn krachten vandaag nog niet goed genoeg waren om lekker los te varen.

Wel een top van 67 kunnen zetten.

Board is goed nu nog de rider :)

Started with rain and only 4dgr :(

Waited until the rain stopped, after that waited to long...

All the others left having winter pains in the arms

Could have been a lot quicker, but it was nice this way!

Amstelmeer PB's!

Even de regen afgewacht, omdat het mij veel te koud was. Hierna het water op gegaan toen de rest er af kwam. Paar mooie vlagen gehad.

Zonnetje ging schijnen en temp. steeg naar 7.5 graden.

Ivm weinig energie maar snel weer gestopt. Top dagje

De wind was opgemaakt door mijn voorgangers vandaag.

KA