gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Eric Groot-van Ederen37.56
2Marc Stedelaar37.26

3de keer bij het Kuitje. De eerste keer voer ik met 45 km/u op het eiland in het midden. Nu wilde ik de run inzetten en ging langs de zandbank waar ik met 66 km/u vast liep op een ondiep stuk. Ik hoorde de vin over de mosselen / schelpen knarsen en toen stond ik aan 1x stil. Ik kon redelijk gecontroleerd vallen. Maar de schrik zat er toen goed in waardoor ik daarna op de handrem heb gevaren.
Ondanks de crash was het weer een super mooie belevenis.
Eric en Marc dank je wel dat ik mee kon! Was gaaf.

Met Eric en Remco de gok gewaagd redelijk avontuur haha. waaide goed hard was blij dat ik een 4.9 had. Eric en Remco thanks voor deze heftige sessie

Vet avontuur met Marc en Remco. Bedankt mannen voor het meegaan,  had ik niet willen misssen. 

Wat ik wel miste was mijn trapeze. Met een spanband en een trapezehaak van Remco een soort trapeze in elkaar geflanst. Zeker beter dan niks maar ja... 

Heen lopen viel al niet mee. 14.30 waren we ter plekken. Het water stond nog erg hoog, eerste voorzichtige stukje varen werd het vinnetje geschuurd. Op de kant maar gewacht tot de banken waar je normaal naast vaart zichtbaar werden. Ik ging daarna voor en was zo stom om twee keer achter elkaar mijn setje weg te laten vliegen, duidelijk meer wind dan gedacht en een beetje te gemakkelijk over gedacht ;( . Eindje zwemmen en klooien met waterstarten etc, best genant en stom. 

Daarna wel lekker gevaren. Voor het eerst op de missile XS en die vaart lekker. Wind was vrij hard maar na alle fouten en zonder echte trapeze geen volledig vertrouwen om vol te gaan. Marc en Remco deden harder hun best en moesten dat wel met twee chrashes elk bekopen. Gelukkig geen ernstige problemen. Marc, volgens mij mag ik je feliciteren met ten minste 1 pr? 
Goeie lessen voor een volgende sessie opgedaan.      

Vet Marc, 5 pr's! Gefeliciteerd, hard voor gewerkt ;) 

 

SURFCENTER