gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johnny Tuijn36.14
2Halewijn Vermeulen34.84
3Marc Stedelaar34.78
4Remco Heida 34.49
5Wouter van Hilst34.15
6Marco Bakker33.92
7Hugo Hekkenberg33.73
8Wesley Deleye33.34
9Martijn van Noord32.89
10Gauke de Vries32.06
11Robert Baas29.48
12Kirsten Baas25

even de beuk erin op het Amstelmeer, jammer dat we elkaar zo kort hadden gesproken wesley wouter en Remco.

top sessie

John thanks voor reserve vin meenemen in je vest top

Het ging vandaag voor geen meter. Geen goeie mindset. Jammer. Maar... het was gewoon Remco-dag op het Amstelmeer vandaag. Zowel Heida als Kes gefeliciteerd met jullie spot records: heel gaaf!

Heftige Amstelmeer sessie. De richting (NNW) en daardoor de hoek onder de dam was verre van ideaal. Ondanks dat gaf de Finish Fast zoveel controle dat ik dwars over de golven mijn run heb gemaakt. Tijdens mijn snelste run kwam er echt een nucleaire windvlaag die ik in durfde te varen. Helaas was het totaal niet vlak waar het zeker nog sneller moet kunnen op het Amstelmeer.
Weer een PR met de Finish Fast 28cm gevaren. Ik heb mijn Amstelmeer PR gevaren.

Finish Fast rules !!!!!!!!

Suunto post

Dat was weer een fijne maar intensieve sessie op het Amstelmeer. Had gehoopt om meer achter de dammetjes te varen maar door de Noordelijke wind was dat een uitdaging.

Weer een hoop goede tunning tips gekregen van de locals (dank Halewijn).

Voor de R6 6.2: -2 cm downhaul

Eerste keer amstelmeer, en om een of andere mysterieuze wijze vaar ik in de golven harder dan onder de dam.

Moeizame daggie vandaag. Niet helemaal hersteld van de vorige surfdag en vanmorgen vroeg de verkeerde keuzes gemaakt. Te groot gestart en toen mijn 6.2 aan de achterkant uitscheurde en ik overging naar mijn 5.6 werd die alweer te klein. 5.6 en 80l was wss de beste keuze geweest om 8.30 uur. En daarna de 6.2 en 90l. Van geleerd en op naar de volgende sessie! Bam!

En Edje, als je dit leest; bedankt voor je spacertip! ;-)

Kon niet uploaden via GPSR, gepost met de GW60.

 

Te laat voor wind.

Vlagerige wind vandaag. Gestart om 1300 uur.

Dacht dat ik redelijk op tijd was, maar was al behoorlijk druk op water tegen de tijd dat ik er op ging. Begonnen met falcon 89 langs kleine dammetje aan kant van Ewijksluis, maar dat was geen succes , Falcon 89 werkt voor mij niet op binnenwater chop, kon geeneens bij lange dammetje komen met dit board, toen toch maar de Isonic 90 gepakt, toen ging het wat beter, waarschijnlijk 1 goede run gemaakt, voelde niet echt snel, maar was het dus wel toen ik aan einde op gps keek die in mijn impactvest zat, jammer dat ik er niet eerder was en gelijk met Isonic 90 naar lange dammetje ben gegaan, remco ging als een kanon daar

Lekker een dagje knallen op het Amstelmeer. Heerlijk!

FINISH