gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Erik Loots33.52
2Wouter van Hilst33.4
3Halewijn Vermeulen33.17
4Iwan van Staveren32.25
5Gauke de Vries32.02
6Joris Buijs30.14

Good fun with Gauke, Halewijn, Wouter & rest. Wind was a bit less than we expected.

Kleine verrassing. Mijn display hield niet de actuele snelheden bij.... 

Dagje met teveel variabelen. Uiteraard vlagerige wind, maar dat is inmiddels een gemeengoed voor het Amstelmeer... 

Ook gevaren met mijn nieuwe SLX37 B9, die later Wout heeft getest, nwe APEX mast... hmmm weet ik nog niet. Mss moet er een extra spacer bij mijn cambers en ik had nieuwe trapeze touwtjes die helaas te kort waren.

Maar als ik zo de snelheden bekijk mag ik niet klagen. Maar dat is achteraf. Toch maar even aan RaymondW vragen wat het nu kan zijn met die display.

Hopelijk morgen een mooi sessie met 5.6 of 6.3. Knalluh!

Wel verwacht niet gekregen. Dank Halewijn voor de stimulerende middelen en Erik voor het gezelschap. Voor op een tegeltje:                   WEST IS NIET BEST

Het is toch een gek fenomeen: je komt het water op en je perst er meteen een run uit van dik 64. Vervolgens evenaar je die snelheid met geen mogelijkheid meer. Wat is dat toch? Onbevangenheid?

Die run, incl. de max 2s, maakte ik met de Finish Fast 38 slalom layup proto. De vin was te groot maar ik wilde 'm toch proberen en hij deed het heel goed op alle aspecten.

Daarna heb ik de kersverse SLX 37 B9 van Halewijn mogen varen. Die paste qua maat net wat beter. Dit bleek ook een hele goeie vin. In mijn ogen is dit een grote vooruitgang t.o.v. de B6 layup. Zo had ik 'm 1,5 jaar geleden al willen hebben!

GUNSAILS