gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid43.24
2Marcel Braas41.74
3Tjitse Spitse41.02
4Marco Bakker38.9
5Gauke de Vries38.44

Heerlijke middag op het wad super gezellig,set liep geweldig!!

Ron Super gefeliciteert met je 91 max TOP !

We moeten er maar aan wennen, keer op keer veel verschillende omstandigheden tijdens 1 sessie. ik had moeite om hard te gaan het was wel erg ruim, Ron had weer geen enkele moeite en ging over de 90 met zijn 7.0. Hij kwam vlak langs met de adrenaline uit zijn porieen over behoorlijke roling chop, scarry stuff. 

Gezellig mannen!

Eindelijk weer eens met de mannen van het wad1team op Da Curve. Lekker gevaren, maar niet de snelheden gevaren waarop ik hoopte, maar verder was het helemaal top. Een aantal wadjes vlogen laag over het water. Ron gefeliciteerd met je 91 km max 1 sec met je 7 meter.

eindelijk weer eens een mooie wind op da curve, bleef nog redelijk in het spoor van ron zijn tijden, totdat er een mega regenbui aankwam en ron werd gesurfd !!! maar resulteerde in een 91 max met een 7.0. Niet normaal !! Ron, gefeliciteerd, snelste wereldwijd met een 7.0 !!

gevaren met z asy 23, moet ik nog ff toevoegen.

Raindrops keep fallin' on my head....

AND THE WIND KEPT ON BLOWING IN MY BIG SAIL! 

Gust after gust, power, more power and than the final slingshot in front of my teammates, full into the chop. Almost lost control, but I wanted to survive so I hang on... and made it :-D. I felt immediatelly it was 90+ and checking my GW-60 it was confirmed: 91.36 KM/HR ON DISPLAY!
This was the sickest run of my live, what a rush.

Thanks to my teammates for this awesome day!

KA