gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Wouter van Hilst32.74
2Halewijn Vermeulen32.35
3Chris van Binsbergen30.63
4Iwan van Staveren29.36

Pffff.... wat een klotsbak. Hard werken door de chop heen.. Nouja zeg maar golven... ZZW met harde wind is niet ideaal op Lago di Bierre...

Gepost met de GYRO!!

Vandaag met Halewijn naar het Amstelmeer geweest omdat het nergens perfect leek te worden. Met ZZW is dat het op het Amstelmeer ook niet want het was nogal een struggle met de dikke chop.

Voor het eerst met m'n kersverse Finish Fast met speed layup gevaren. Eigenlijk is 'ie bedoeld voor m'n 6.3 op dit board, maar ik kon het niet laten om 'm met 7.0 te proberen. De vin doet het erg goed. Hij slipte niet in de dikke chop. Hij gaat goed upwind, maar hij gaat zeker ook heel goed halve wind. Hij trimt het board heel mooi betrouwbaar losjes op het water zonder dat de neus te veel omhoog komt. Eigenlijk voelt het alsof ik een nieuw board heb.

Echte downwindruns waren er niet bij vandaag, want het water was overal wild, dus ik moest het doen met halve wind runs in de chop. Ik voel heel veel potentie in de vin, dus ik zie enorm uit naar een sessie op het Amstelmeer met wat meer wind uit het westen zodat ik tot het gaatje kan gaan op snelheid.

Waardeloze sessie.....

LOFTSAILS