gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Wouter van Hilst32.88
2Adriaan van Rijsselberghe32.59
3Raymond Wortel32.29
4Johnny Tuijn32.02
5jurey nagel30.16
6Chris van Binsbergen30.13
7Remco Heida 29.31
8Richard Helfenstijn28.69

Toch maar weer een middagje Amstelmeer gepakt vandaag. De wind was iets stabieler dan gisteren, maar het was wat lastiger om hard te gaan vond ik. Vandaag de hele dag met SL-X 36 gevaren met 7.7 en dat ging prima. Pijnpuntje van de dag was die ene 59'er op m'n GPS. Die kreeg ik maar niet weg. So be it! Biertje smaakt goed nu. Guess wat voor merk..? Een alfa. En geen alpha.

Heerlijk gevaren. Set was wel te groot voor echte speed. Div sonntag vinnen getest in B6 en B9 layup. Hoewel ze allemaal te groot waren was de SLX 45 in B6 layup toch echt de fijnste. Deze vin vliegt heerlijk comfortabel over de chop. In 43 cm zal deze perfect zijn voor dit board. Adriaan bedankt voor het testen!

Samen met Twan wat laat lekker voor 3e dag gesurfd achter mekaar op Amstelmeer ,spierpijn en kramp in armen en benen vanmorgen uit bed, maar 1maal op de plank ging het wel weer, ben beetje bij Twan bij dammetjes gebleven, waar wind niet altijd goed doorkwam, op het meer door de chop leek sneller met wind maar wel lekker gevaren, Raymond zijn gps gaf iets hoger gemiddelde aan. Maar kan daar nog niet mee posten

Nice day, but (again) couldn't find the last bit of speed...

On the beach I noticed a problem with the cross batten, hope it's solved now *grrrrr*

Na een wekendje texel toch nog even 1 uurtje kunnen surfen met het nieuwe zeil. De tempest voelt stabiel aan en versneld goed in de vlagen. zeer tevreden over het zeil. 

Na een wekendje texel toch nog even 1 uurtje kunnen surfen met het nieuwe zeil. De tempest voelt stabiel aan en versneld goed in de vlagen. zeer tevreden over het zeil. 

WINDSURFLAND