gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johnny Tuijn34.91
2Wouter van Hilst34.84
3Marcel Braas33.12
4Nils Bach33.05
5Stijn Pontfoort32.84
6Rene Mienis32.74
7Gauke de Vries31.91
8Remco Heida 31.59
9Marc Stedelaar30.37
10Mark Dingerdis27.55
11Henk de Geus27.41

Best wel lekker. Leuk gezelschap ook.

gevaren met verschillende vinnen, de asy versleutelde mxr carbon proto was het snelste(34 cm)

Lekker gevaren alleen jammer dat ik niet nog langer kon blijven door andere verplichtingen. De wind werd namelijk steeds harder.

Ik had bewust gekozen om niet al te veel downhaul te zetten, omdat de wind wat tegenviel. Achteraf was het eigenlijk niet zo'n goede keuze, want kreeg daardoor het  board niet lekker los en de versnelling downwind ontbrak.Ook later toen de wind nog wat toenam.

 Volgende keer de oude settings maar weer gebruiken en soms moet je eens wat uitproberen.

Nice sundown session after the rain, happy with the isonic  :)

Had alleen de ochtend tijd om te surfen. Gekozen om rond 11:00 te starten met 110 en 7.8 Board liep lekker vanaf het begin en rond 12:30 heb ik met mijn nieuwe (gebruikte) EVO3 7.0 gevaren. Blij dat dit zeil wel lekker vaart. De Loft kan wat mij betreft in de verkoop.

Was vandaag goede wind voorspelt, dus Isonic 107 maar thuis gelaten en 2 kleinere boards meegenomen, 1maal bij Amstelmeer bleek de 107 toch wel de juiste maat voor mij, Remco voer zelfs zonder problemen met 7.8

Pas aan einde was er genoeg wind voor de Isonic 90 maar begon mijn energievaatje behoorlijk leeg te raken, toen ik stopte even op dijk zitten kijken, wind werd steeds beter en Wouter ging als een kogel, twijfelde om nog even te gaan maar mijn energievaatje was echt op.

Verder lekker eerder op de dag gesurfd met Mark, Marcel, Gauke,Rene, Remco en Remco

Ik had een topsessie aan het einde van de middag. Ik begon met 98l en 7.0, dat ging best OK. Maar ik wilde mijzelf uitdagen en zien hoe het zou gaan met m'n 114l/70cm. Dat was inderdaad een uitdaging, vooral in de chop. Toen ik m'n trim erop had aangepast ging 'ie steeds lekkerder lopen. Hij bleef maar vliegen en werd heel mooi gedragen over het water, met credits aan de SL-X 36.

Niet alleen de snelheidsbeleving bleek beter, de snelheden gingen ook omhoog. Bovenin kon ik 'm een aantal keer goed afjagen, samen met Johnny. Ik had nog één run beter m'n best moeten doen, maar hij is je gegund John!

Mijn dag kan toch niet meer stuk want dit is m'n PR op deze medium kit. Met een echte speedvin wordt dat straks helemaal een feestje. Ik weet al welke ik wil :) Conclusie van de dag: kleiner is niet altijd beter.

Lekker hoor. Gelukkig vroeg genoeg van mijn werk weg kunnen komen om een goede middag op het Amsterlmeer door te brengen.

Echt lekker gevaren deze middag. Ik ben er nog steeds niet erg happy mee.... Dammetjes. Bij ouddorp ben ik er niet dol op. Hier op het Amstermeer ook niet. run 1 en run 2 zijn dan ook vanaf de dijk richting de "drempels" van het Amstelmeer. Dat was voor mij gewoon weer sneller. 

tsjaaa was gezellig met Johnny, Marcel, Gauke en Renee maar wordt tijd dat ik de juiste versnelling eens ga vinden

Vandaag de chop opgezocht om de 32 SLX uit te proberen, ging prima na wat aanpassingen boardtrim, in de hele hoge golven nog wat problemen het board op het water te houden met de 6.3 en de 95. Volgende heel giek wat lager zetten voor meer controle.

FINISH