gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hans Kreisel40.16
2Nikaj Droop36.6
3Sander Wiltschut35.77
4Harry Westhoeve34.55
5Patrick de schutter33.63
6Koen Onderbeke33.35
7Dirk Hacha33.18
8Marcel Hooijmans33.12
9Eric van Cann33.06
10Pieter Raes32.71
11Wiro Nillesen32.55
12Lander Waelput30.94
13Paul Van De Perre30.73
14Joris Vos30.36
15Marie-Paule Geldhof30.3
16Vandepoele Bram30.17
17Fleurus Jocelyn29.2

Weer een geslaagde dag. de eerste 100 km gevaren met de aangegeven combi, daarna nog even met de PD look a like daarmee de hoogste snelheid gehaald, enkel met tiendes verbeterd!  

Superdag op Zonnemaire!!! veel wind, veel zon een lekker lang kunnen varen. 102km gevaren op de display. Nice day! Pr op men 113l :-)

meer wind dan voorspelt later op de dag , Dus te groot om goed te zijn de laatste ueren . maar toch weer lekker gevaren . Hotrod 31 gaat loeihard , maar zeil was iets te groot voor board vin combi .

Perfect day for a nice nautical and some alpha training afterwork it was pretty square but the wind was stronger than i expected. Hopefully some more fun on monday.

Op tijd op Zonnemaire, helaas ook weer op tijd terug.

Met groot spul gevaren, het liep lekker vandaag.

pr voor de Falcon & 7,8 opm 2 sec

Wat een top dag was dit voor mij .

Pr op dag afstand .

Was gezellig met onze zuider buren .

Graag meer  van dit soort dagen.

@ Marcel: zeer nette distance ! Nu benieuwd naar afstand Koen O en Dirk H ... :)

Thanx Pat,

Ik weet het wel, die zijn ook behoorlijk hoog.

Leuk dagje met wat team members op zonnemaire.

Proficiat Marcel met je afstand

Heerlijke afterwork sessie. Eerste keer met de EVO7 die wat downhall mistte. Meer van deze dagen.

@Sander top gevaren!

Heerlijke namiddag-sessie met Eric, pas om half vijf het water op en er dan bijna vanaf geblazen worden, 7.0 veel te groot voor mij, niet echt efficiënt meer. Uiteindelijk vrij laat nog omgebouwd naar 6.3 en hier de beste mijl mee gevaren.

Maandag dan maar weer!

Grtz. Sander.

Zonnemaire op zijn best: vrij constante 5 BF (eigenlijk veel leuker dan ZM met vlagerige 7BF zoals woensdag ;-).

7.8 was in het begin OK, maar het begon steeds harder te waaien. Wind genoeg, setje liep halve wind mooi los, maar het mannetje vond de extra versnelling bij het ruim gooien niet (en meestal moet ik het van de paar seconden slingshot hebben, de ene dag is duidelijk de andere niet)

Maar wat een topdag weer. Een hele tijd alleen met Patrick DS (en een nieuwsgierige zeehond) aan de buitendammetjes gevaren. Top gevaren Pat, jij vond de versnelling wel!

Tegen 17.00h was bij mij het beste eraf, dus varen naar de auto en naar huis....dacht ik. Maar aan de binnendammetjes bleven ze maar gaan in een lekker zonnetje, echt zonde om dit te laten liggen. Na wat eten en drinken nog een klein uurtje gevaren (mijn leukste uurtje aan de binnendammetjes ooit, denk ik wel). Alleen de kramp in de onderarmen en vingers maanden me aan om te stoppen (anders was het wellicht met een crash gebeurd omdat ik mijn giek niet meer "tegoei" kon vasthouden :-)

SEVERNE