gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leendert Wisgerhof31.47
2Wesley Deleye30.08
3Marc Stedelaar29.49
4Bert Kuiper28.65
5Jeroen Hilgers27.15
6Eric Groot-van Ederen27.04
7Wilco van Haren25.87

na het cruisen nu wel voldoende wind lange sessie in prachtig weer. veel bekende en na 25 km opkruisen wesley, leendert, Alex, en Bart gezien. top dag

Nog een keertje gevaren met de supersport. Zeer lekker lichtweer board die best goed mee kan met de slalom boards. 

Halve wind vloog het board lekker. Ruim blijft die Mistral toch lastig echt op z'n achterste te krijgen. Prachtige, zonnige sportdag verder met veel bekende en blije gezichten.

Erg veel chop, Wel lekker gevaren. Helaas geen top tijden.

Net tijd voor een uurtje na het werk. 

Volgens mij bevalt die goed.  Even knipperen met de ogen en je vaart zo bijna 100 km met het nieuwe lappie.  

In de verte  zag ik wat zeiltjes in de buurt van Akersloot varen. Marc ging ook die kant op en daar  zag ik bekende gezichten het vlakke water aan gort varen.  Na een paar rakjes downwind de chop  weer in.  Aan de kant een druivensuiker genuttigd  en terwijl ik dit schreef bedenk ik me dat ik de twee bananen helemaal vergeten ben. Nogmaals een stukje hoogte lopen maar nu iets lager gebleven ter hoogte van het Limmergat.  De chop  was redelijk te handelen vandaag. Kwam uit één richting en dat maakte het alweer een stuk makkelijker.   Aan het einde van de sessie was er door  de laagstaande zon en reflectie op het water wat lastig navigeren. Als laatste naar huis, wat een topdag!  

FINISH