gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Peter de Wit36.5
2Raymond Wortel33.79
3Erik Loots33.26
4Hugo Hekkenberg33.22
5Wouter van Hilst33.01
6Henning ter Horst32.91
7Stijn Pontfoort32.48
8Halewijn Vermeulen32.26
9Gauke de Vries32.2
10Edwin Littooij32.05
11Marco Lambers31.94
12Henk de Geus30.68
13Richard Stolk30.03
14Richard Stolk29.94
15Gerwin Heeringa29.74
16Marco Lambers28.89
17Chris van Binsbergen28.79
18Ronald den Otter27.41
19Romy-Anne Reenders22.37

Again a good session. I sailed in the inbetween (not upwind at the flat, nor downwind in front of the beach). Its often not crowdy in the inbetween and I like that. 

After 9 sessions I feel some improvement. In the beginning of this year windsurfing was a bit rough and unbalanced, I guess I was a bit rusty.

eind rijden wel mooie plek! gezellig met de mannen

Wanted to go out today, but still ill :(

Decided to do a easy session behind the dam's

VERY happy with the peak speed :)

Lekker dagje :) en wat persoonlijke records verbroken

Lekker even gevaren, geen slalom meer maar freeride/ freerace waar de snelheden er wat minder toe doen. Is me goed bevallen. Was erg druk op Lutje.

De start van de sessie zat de snelheid er nog niet in. Heb de mastvoet naar het midden verplaatst vanaf achterin en dat was de sleutel. Heerlijk gevaren verder en vooral ook gezellig :) 

Lekker gevaren! Vandaag bijna niet aan het speeden geweest onder de dammen. Maar gewoon midden op gevaren in de chop. Veel plezier gehad vandaag. Maar voor de betere speed tijden had ik mogelijk wel onder de dam moeten gaan varen. Ook een mooie @500 kunnen maken.
 

Zo lekker!

Lange dag op het Amstelmeer richting de dammetjes gegaan om eens snelheid te maken hier. De SLR 35cm doet het erg goed met de 107. Ook de nieuwe (north 430 ) mast in de Vapor doet het prima. Goede keuze.

Bleef lang hangen op 62 en een beetje. Pas in een goede vlaag kwam ik er bovenuit. 

Topdag met de vrienden

Fun in the Sun

Nice weather (11deg) and good wind for the 114 with the fresh M5 7,0

I have made a new friend ;-P the 7,0 is very goooood!

But today the GPS-6 again made the difference.

Twan Verseput proved today there is more to get.... the fin is FAST!

 

Gisteravond had ik een héél goed feessie, dus alles ging vandaag wat vertraagd want ik ben kennelijk toch geen 18 meer :) Na een langzame opstart heb ik toch lekker gevaren. Geen spectaculaire snelheden, maar dat geeft niet! En die Skuumkop aan het einde op Lutje met Haal glibberde weer heerlijk naar binnen.

Ondanks dat ik de kids mee had heb ik lekker ff twee uurtjes kunnen varen. ben voornamlijk "bovenin" geweest maar waaide het net ff wat minder toen ik erwas. Maakt niet uit. was lekker. Zon wind en gezelligheid. Daarna nog ff heerlijk gegeten bij Bistro het lutje met de kids en Wout.

Op naar de volgende seesie!

Op het meer was 6.3 prima, bovenin te klein. Het was gezellig druk op het water.

Erg gezellig met veel van de Easy Riders. Ook Joost voor de mooie plaatjes mee.

Voor de verandering eens de Hotrod 33 geprobeerd in combinatie met de IS107. Trim klopt pas als er een dikke vlaag is. En tussen de golven is controle erg lastig. Wel was de vin goed voor 3 van de 5 runs. Later naar Vector Rockit 36 gegaan. Makkelijkere vin. Trim klopte beter en kon beter hoogte lopen. Qua topspeed kwam het gewoon niet verder van 62kmh. Ik had meer verwacht, maar kreeg de vlagen niet lekker te pakken.

Marco, bij deze een echte Easy Rider!! Komt net kijken en geeft ons nu al klop! Gaaf hoor. 

85 breed board echt veel te groot in deze omstandigheden....

De dag voor pasen werden we getracteerd op mooi weer met een flinke bries uit het WNW. Besloten om niet bij Lutje op te stappen omdat ik graag bij Ewijcksluis wilde gaan surfen en dat scheelt met opsteken. Zag dat 7.0 een goed zeilkeuze zou zijn en met de nieuwe mast in mijn Loft bleef het board mooi stabiel en kon ik ook ruim over de golven gaan zonder dat het board hier hinder van ondervond. Prima dag dus vandaag.

GUNSAILS