gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Joosten33.68
2Rene Mienis32.9
3Gauke de Vries30.8
4Henk de Geus30.33

Vanmiddag gevaren met dubbele GPS om mijn arm omdat afgelopen keer weer eens de file niet was opgeslagen en niet kon posten. Vreemdgenoeg voelde dat alsof je voor niets was bezig geweest. Apparaat heeft dus wel degelijk een verslavende werking. Nu dus wel een opgeslagen file. Verder een heerlijke middag met een mooie alpha. Jammer dat de regen de wind enigszins verstoorde. Henk was zeer tevreden met zijn nieuwe zelfbouw aanwinst. Knap gedaan en zag er nog mooi uit ook.

Eerste sessie met mijn nieuwe speedboard.

Samen met Rene in de hoek waar er vlak water is.

Zo dat vaart wel even anders als ik had verwacht.

Duurde dan ook even dat ik de instellingen van zeil en board op elkaar had afgestemd en dat het board goed ging lopen. Vooral bij het downwind gaan kreeg ik een enorme versnelling. Het board loopt heel voorspelbaar op deze koers. Nu de komende maanden goed testen!!

 

Rene gaf me nog wat aanwijzingen om de 10 seconde run op een wat hoger niveau te krijgen maar die ga ik de volgende keer toepassen :)

 

 

Was een heerlijk dagje. achteraf was de 6.2 te klein... helaas had mijn tapeze er geen zin meer in en brak spontaan...

Gauke kwam beduidend beter op gang... Ik moest het van de vlagen hebben...

 

Helaas minder wind toen de regen kwam gelukkig de 7 meter genomen. Trim na een half uur redelijk voor elkaar en gingen de snelheden omhoog. Een wadje dat ik al jaren niet meer op het water had gezien was ook aanwezig, leuk dat je weer vaart Tim. Tim was snel klaar toen ik kwam want zijn 6.2 was wat klein.

GUNSAILS